В Гадячі згадали померлих, вшанували живих

DSCN2650
Поділитися новиною

DSCN2650Пам’ять війни – це пам’ять серця…

З нагоди Дня пам’яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбувся мітинг-реквієм.

Від представників влади та органів місцевого самоврядування звучали слова подяки ветеранам, які своїм подвигом, терпінням і працею вибороли перемогу у страшній війні.

Людей зібралося на площі багато, всі вони прийшли, щоб віддати шану всім полеглим захисникам Батьківщини, подякувати присутнім сивочолим ветеранам, яких, на жаль із кожним роком залишається все менше і менше…Дається в знаки і опалена війною молодість, сирі окопи, голод і холод, хвороби і рани. Їх груди вкриті медалями, а на скронях сивина. Зі слізьми на очах вони пам’ятають ті страшні часи, пам’ять війни – це пам’ять серця і вони несуть цю пам’ять крізь роки новому поколінню.

DSCN2604

Затих мітинг під час хвилини мовчання. Схилили голови учасники реквієму від наймолодшого до найстаршого. Вшанували присутніх ветеранів учні міських навчальних закладів, подарувавши ветеранам бузкові букети з червоними тюльпанами. Та незважаючи на невеликий дощ, який розпочався вже у кінці мітингу всі охочі поклали гірлянди з квітів до Меморіалу Вічної Слави, пам’ятників та пам’ятних знаків героям Другої світової війни.

DSCN2578

DSCN2580

DSCN2605

DSCN2575

DSCN2606

DSCN2624

DSCN2616

DSCN2658

DSCN2572

DSCN2701

DSCN2677

 

Любов Шкрьоба

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...