День вуличної музики

imaks ivanov
Поділитися новиною

imaks ivanov19 ТРАВНЯ У ПОЛТАВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ДЕНЬ ВУЛИЧНОЇ МУЗИКИ — РЕЄСТРАЦІЯ МУЗИКАНТІВ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ 1 ТРАВНЯ.

В третю неділю травня у Полтаві відбудеться міжнародний День вуличної музики — музиканти, які бажають виступити, повинні зареєструватися до 1-го травня включно

19 травня Полтава приєднається до святкування одноденного міжнародного музичного фестивалю. Впродовж Дня вуличної музики професіонали та аматори, музичні колективи, ансамблі, школи, гурти та оркестри мають можливість виступити у центрі свого міста. 

За інформацією на сторінці фестивалю у Facebook, День вуличної музики – міжнародне свято, ініціатором якого в 2007 році виступив легендарний литовський музикант Андрюс Мамонтовас. Щороку в третю неділю травня сотні виконавців різних музичних жанрів збираються у центрі свого міста, щоб заграти і заспівати людям власну музику.

Реєстрація музикантів на свято триває до 1-го травня включно. Наразі заявку на участь подали більше 40 гуртів і музикантів. Зареєструватися можна за посиланням https://goo.gl/LvFqP9.

День вуличної музики організовують силами небайдужих людей та організацій по всій Україні, які люблять музику та своє місто. На гостей фестивалю очікують 5 локацій з різними музичними стилями у центрі Полтави та 12 годин вуличної музики non-stop.

Нагадаємо, що 20 травня 2017 року у Полтаві вперше провели День вуличної музики. Вздовж вулиці Соборності з 12-ї до 22-ї години працювали локації з різними стилями музики.

Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...