НЕ урочистий будинок

драцс копия
Поділитися новиною

драцс копияПроходячи повз наш Будинок урочистостей ДРАЦС, хочеться плакати і зовсім не від щастя. Вирвані вітром букви разом із основою каркасу, облущені стіни фасаду та жахливий стан плитки біля парадного входу. Із середини картина трохи краща, так як працівники намагаються підтримувати чистоту та охайність приміщення. Та нарікання також є: грибок та пліснява на стінах у фойє, зі стелі декоративна гіпсова наліпка падає на голови відвідувачів. Уся ця неприємна картина негативно впливає і на імідж міста, адже на церемонію приїздять із різних куточків Україні і навіть із за кордону. Чесно кажучи, про всі ці недоліки необхідно говорити та показувати їх.

Щоб дізнатися, чому у такому стані знаходиться Будинок урочистих подій, ми вирішили звернутися за коментарем до начальника Гадяцького районного відділу ДРАЦС Оксани Афанасенкової.

«Ні для кого не секрет, що питання фінансування нашого закладу декілька років поспіль залишається проблемним. Нас фінансує Головне управління юстиції у Полтавській області. Останній раз за кошти управління юстиції ремонт проводився у жовтні 2010 року. Тоді зробили капітальний ремонт даху, обрядових залів та інших приміщень. На даний час проблем із покрівлею немає, але із грибком та пліснявою доводиться боротися самотужки та ще й за власні кошти. Два рази на рік мною складається відповідна форма, в якій зазначається необхідність проведення ремонтних робіт, але коштів поки не виділяють.

Також є постійне нарікання на відсутність туалету. Звісно ж, якщо виникає така потреба, то ми не відмовляємо нікому. Але обслуговуємо його також за власний кошт, адже і туалетний папір, і все інше закупляємо самі. Обіцяють встановити тепловий лічильник, так як наше приміщення під’єднане до централізованої тепломережі житлового багатоповерхового будинку. Щойно з’являться кошти, встановимо лічильник, а що робити із фасадом не знаю. Пишу листа на ім’я міського голови та депутатського корпусу, прошу щоб якось посприяли хоча б заміні розбитого козирка. Якою буде відповідь не знаю, будемо чекати».

«БМ»

DSCN1608

DSCN1612

DSCN1614

DSCN1618

DSCN1622

DSCN1624

DSCN1627

DSCN1629

LIVE OFFLINE
track image
Loading...