Громадянин Індії нелегально жив у Гадяцькому районі

WhatsApp Image 2019 03 19 at 11.14
Поділитися новиною

WhatsApp Image 2019 03 19 at 11.14В рамках проведення операції “Мігрант” працівники сектору реагування патрульної поліції Гадяцького району виявили факт незаконного перебування в Україні громадянина Індії 1998 року народження.

Працівники поліції встановили, що незважаючи на факт скорочення терміну перебування в Україні, чоловік не виїхав з країни і продовжував незаконно перебувати на території Гадяцького району. 
Гадяцькі патрульні виявили іноземця в одному із житлових секторів міста Гадяч та доставили до Гадяцької міграційної служби, де на іноземця було складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 203 КУпАП («Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України») .  

Нагадаємо, у січні ми розповідали історію про те, як індус загубився в полях Гадяччини. Детальніше про це можна прочитати натиснувши на посилання.  

Профілактична операція «Мігрант» триватиме до кінця травня. Цільові превентивні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній  сфері здійснюються спільними силами Нацполіції, Державної міграційної та Державної прикордонної служб України.

Поліцейські перевіряють документи на наявність відповідних відміток про законний перетин кордону, легальних підстав для перебування в Україні та дотримання порядку продовження строків перебування іноземців. 

Відділ комунікації поліції Полтавської області

LIVE OFFLINE
track image
Loading...