Водопостачання у Гадячі до вечора обіцяють відновити

E4rkbog9qLqa8sWOnxr2
Поділитися новиною

E4rkbog9qLqa8sWOnxr2Відучора у Гадячі за невідомих причин відсутнє водопостачання.

Сьогодні вранці, 14 березня, ми звернулися до начальника Гадяцького ВУЖКГ Віктора Приходька і він повідомив, що на міському водогоні  сталась аварійна ситуація. 

Над ліквідацією аварії працюють цілодобово. Сподіваються віновити водопостачання до вечора.

Начальник  Гадяцького ВУЖКГ просить гадячан увійти в положення і трохи потерпіти.

“БМ”    

6 коментарі до “Водопостачання у Гадячі до вечора обіцяють відновити

  1. цікаво, як він пропонує “терпіти” тим хто живе у багатоповерхівках, де ні резервних туалетів у дворі немає ні колодязів. чи потерпіти це в прямому сенсі: не відвідуйте санвузол ще пару діб – терпіть! чому не організовано підвезення води , чому немає резервної лінії водопостачання? і це у місті обласного значення, де мер – орденоносець. гидко спостерігати за таким безладом і безвідповідальністю.

  2. [quote name=”читач”]цікаво, як він пропонує “терпіти” тим хто живе у багатоповерхівках, де ні резервних туалетів у дворі немає ні колодязів. чи потерпіти це в прямому сенсі: не відвідуйте санвузол ще пару діб – терпіть! чому не організовано підвезення води , чому немає резервної лінії водопостачання? і це у місті обласного значення, де мер – орденоносець. гидко спостерігати за таким безладом і безвідповідальністю.[/quote]

    Про підвезення води на випадок аварійної ситуації ми писали у минулому році:
    https://bazarmedia.info/podjii/5974-yakshcho-v-krani-nema-vody

  3. Всі нинішні українські чиновники всіх рівнів вміють добре робити лише 2 речі – красти й брехати. Ось і цей бреше, як дихає. “…сталась аварійна ситуація…” Чого ж конкретно не сказав? Бо яке там до вечора. Проблеми з водогінною помпою, запчастин і грошей нема. Буде як з тим коллектором – тиждень без води.

  4. [quote name=”Редакція”]
    Про підвезення води на випадок аварійної ситуації ми писали у минулому році:
    https://bazarmedia.info/podjii/5974-yakshcho-v-krani-nema-vody%5B/quote%5D

    як бачите, шановна редакція, Стаття 24. ЗУ «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» нашим можновладцям не відома. І в минулому році була жахлива ситуація, а тепер зараз. То де ж вирішення питання щодо постачання води? немає, є тільки заклики потерпіти від того, хто мав би також опікуватись питанням – як же вирішити ситуацію з “обезводненням” людей. Зате по магазинах ажіотаж – розмітають і мінералку, бо другу добу без води це ідіотизм якийсь. От цікаво, у начальника ЖКГ теж всі домашні терплять? А у міського голови?

  5. Хм, до речі, а Віктор Приходько не хоче увійти у положення гадячан, та потерпіти трохи без зарплати, і закупити за свої гроші води тим, хто другий день “терпить”?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...