«Хочете почути, як працює «Телеком»?»

images cms image 000023611
Поділитися новиною

images cms image 000023611Із таким питанням до нас звернувся постійний читач. Каже, що прочитав у тижневику про те, що Гадяцьке відділення ПАТ «Укртелеком» відновило свою роботу, і через кілька днів пішов туди, щоб відмовитись від стаціонарного телефону. Проте якістю надаваних послуг був не надто задоволений, тому вирішив поділитись із нами своїми враженнями:

«Написано на дверях, що працюють до 11-ої години. Яке там, я був передостанній і вийшов звідти у 12:30. Народу повно (у черзі переважно пенсіонери), жара, дихати нічим. Можна вмерти!

Заявку на відключення стаціонарного телефону приймають «нехотя», кажуть: «Зараз до вас будуть телефонувати і питати, чому вирішили відключити стаціонарний телефон?» А чого ж до мене дзвонить? Не потрібен він мені, хочу і відключаю! Ми що, у сталінських часах?

«Трамбують» далі – просять, щоб у «причині відключення» вказував, що змінив місце проживання і ні в якому разі не згадував, що просто не потрібен телефон. Виявляється, що працівників «Телекому» сварять за те, що приймають відключення…

Окрім цього, ще й людей дурять: умовляють не відключати телефон, а поставити користування ним «на паузу». Тільки забувають сказати, що за цю «паузу» треба також платити 30 гривень у місяць. І так потихеньку в абонента набігає заборгованість…

Отакий «дурдом», а я ж всього-на-всього хотів відмовитись від телефону».

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...