У міськраді буде штатний квітникар і ловець безпритульних собак

image 1543
Поділитися новиною

image 154314 лютого відбулася 43-тя сесія міської ради сьомого скликання, взяли участь 20 депутатів із 26 обраних. Усього розглянуто 32 питання, із них 15 земельних.

На початку зібрання міський голова проінформував присутніх про прийняті 82 рішення виконавчим комітетом у міжсесійний період.

У ході затвердили звіт про виконання бюджету міста за 2018 рік, було внесено зміни до Комплексної Програми розвитку освітньої галузі на 2019-2020 роки (на паливо, підвезення учнів – 143 тис. грн, 24 тис. грн – на запасні частини та ремонт автобуса), до Програми з благоустрою міста на 2016-2020 роки (кошти на придбання трактора МТЗ-82 з відвалом, косаркою, причепом – 740 тис. грн Біленченківському «Комунсервісу»).

Про присвоєння школі №4 імені Лесі Українки.

Керуючись статтями 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» від 24.05.2012 року на виконання вимог Закону України «Про освіту» щодо приведення установчих документів у відповідність до чинного законодавства міська рада вирішила:

присвоїти Гадяцькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №4 почесне ім’я Лесі України та змінити найменування юридичної особи на новий статус Гадяцький ліцей І-ІІІ ступенів №4 імені Лесі Українки, уповноважити директора Світлану Борис на підписання Статуту.

Затвердили Програму протизсувних та протиповіневих заходів на 2019-2024 роки

Дана Програма розроблена з метою запобігання та попередження підтоплень, на території міста Гадяч підпадає 245 гектарів.

По Програмі накопичення засобів радіаційного та хімічного захисту для непрацюючого населення, що проживає у прогнозованих зонах хімічного забруднення, на 2019-2023 роки з метою забезпечення захисту слід придбати 315 протигазів, трьох камер, дитячих протигазів – всього 619 тис. 600 грн, а саме 75 тис. грн щорічно.

Про внесення змін до бюджету на 2019 рік

201,659 тис. грн – придбання медичного апарату ШВЛ «Бриз-1» для відділення анестезіології та інтенсивної терапії;

83 тис. грн – придбання та встановлення в багатоповерхових житлових будинках теплообмінних апаратів для забезпечення в опалювальний період безперебійного, цілодобового постачання гарячої води (Полтавська, буд. 100, 98; Тельмана, 146.)

150 тис. грн – виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію нежитлової будівлі майнового комплексу – банно-прального комбінату по вул. Дружби, 12-3.

До штатного розпису міського КП «Комунсервіс» увели додаткові посади в кількості 5 штатних одиниць: робітник зеленого будівництва ІІІ розряду, квітникар (2 одиниці), ловець безпритульних собак ІІ розряду (1 одиниця), оператор котельні ІІ розряду (2 одиниці). Натомість вивели дві штатні одиниці – кондуктор громадського транспорту. Після розгляду порядку денного всі питання були прийняті депутатами одноголосно.

У різному виступили: начальник управління соціального захисту населення Віталій Тарасенко, який проінформував присутніх по питанню надання субсидій населенню міста в грошовому еквіваленті.

Директор МКП «Комунсервіс» Микола Ємець прозвітував про проведену роботу у зимовий період щодо утримання доріг і тротуарів та освітлення вулиць.

Начальник КП «Гадяч-житло» Артем Гусак – щодо очищення від снігу внутрішньобудинкових доріг у зимовий період і утримання та ремонт дахів багатоповерхових будинків.

Провідний фахівець із екологічної освіти, рекреації та туризму РЛП «Гадяцький» Олександр Зозуля виступив щодо проведення відповідних робіт згідно проекту «Солов’їні стежки «Зеленого Гаю» до 170-річчя з дня народження Олени Пчілки.

Секретар міської ради Григорій Сафонов нагадав депутатам про подання електронного декларування за звітній 2018 рік.

Любов Шкрьоба

1 коментар до “У міськраді буде штатний квітникар і ловець безпритульних собак

  1. Директор МКП «Комунсервіс» Микола Ємець викидає недопалки на дорогу з вікна свого мерса. Про яку чистоту в місті може йти мова???

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...