«Телеком» поки не працює. Їдьте у Зіньків

телеком
Поділитися новиною

телеком«Прийшла вранці заплатить за телефон. Простояла з годину біля дверей «Укртелекому» – все зачинено й зачинено. А вже потім побачила непримітний листочок, на якому написано, що відділення не працює. А ще більше мене обурило, що із питаннями пропонують звертатись до найближчого відділення у Зінькові чи Лохвиці.

Ну нехай, я ж то зможу піти і в банк заплатить. А он моя сусідка вирішила відмовитись від стаціонарного телефону. То що їй. у сусідній район пертись чи що?» – із такою скаргою звернулась до нас гадячанка Марія Іванівна.

Дійсно. на офіційному сайті Центру обслуговування абонентів ПАТ «Укртелеком»  вказано, що гадяцьке відділення за адресою вулиця Полтавська, 22,  «тимчасово не працює». Проте конкретного терміну, допоки продовжуватиметься «тимчасовість», не вказано. Форми зворотного зв’язку із абонентами на сайті немає. Проте є телефонний номер, зателефонувавши за яким, нібито можна вирішити будь-яке питання без особистого візиту.  Ми спробували зателефонувати туди: з нами «спілкувався» автовідповідач і, до того ж, кілька разів розмова переривалась.

Тобто у реальності, якщо вам, наприклад, потрібно відмовитись від послуг «Укртелекому», зробити це буде важкувато. 

«Сусіди» Телекому, працівники гадяцького відділення «Укрпошти», розповідають, що відділення тимчасово закрите через відсутність працівника. Кажуть, що найближчим часом його роботу обіцяють відновити, нібито керівництво вже знайшло нового працівника, який скоро приступить до виконання обов’язків.

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...