Енергозбереження «по-гадяцьки»

енергозбереження
Поділитися новиною

енергозбереження«Не все так погано! Можна зверху поставити каркас, натягнути плівку і вирощувати зелень, редисочку, огірочки…» – так гадячанин Володимир Ленець розповідає у соцмережах про неефективність системи теплопостачання у місті. У місцях, де під землею проходить теплотраса, dже розтанув сніг. І таких прикладів «обігріву довкілля» у Гадячі безліч.

Пояснити це явище можна зношеністю чи поганою ізоляцією тепломережі, а також безвідповідальним ставленням комунальників. Відповідно, поки вода дійде із котелень до пункту призначення, вона втрачає температуру приблизно на 30-40 градусів.  У той же час населення за свої гроші отримує прохолодні батареї у квартирах і теплі тротуари чи газони на вулиці.

Користувачі соцмереж відреагували на це фото здебільшого критикою: 

Світлана Буланкіна: «Ось чому майже неможливо отримати дозвіл на індивідуальне опалення – хто буде оплачувати опалення теплотрас?»

Ольга Рыбалка: «Ось чому платіжки «космічні», а люди в квартирах, де централізоване теплопостачання – мерзнуть!»

Алексей Рыбалка: «Этого тепла, которое прогревает землю, хватит легко на дом из 100 квартир. Или по крайней мере, существенно улучшит и повысит обогрев квартир уже подключенных к теплотрассе. Оставить всё как есть, распределив теплопотери на жильцов домов. подключенных к теплотрассе, будет дешевле, чем разрыть полквартала и утеплить. Это «классика» господа!»

Tolya Tolkachev: «Та це ж за наші гроші гріють землю, щоб не замерзла!»

Олексій Тимохін: «Можна поставити намет і просто жити там!»

Оксана Кириченко

4 коментарі до “Енергозбереження «по-гадяцьки»

  1. те що гріє теплотраса землю вже враховано в вартість опалення не дарма що в гадячі найбільші тарифи на ЖКП

  2. Ленець шуруй у лысивськый хутир на родину мамаши и не кавкай капцюган

  3. Хай мёрзнуть гадячане

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...