За газ найкраще платять у Мартинівці

95 main
Поділитися новиною

95 mainОпалювальний сезон у розпалі, а борги за газ продовжують рости. Значну частку боргує населення. Рівень розрахунків за спожите блакитне паливо у грудні минулого року склав лиш 72%.

Найбільше неплатників проживає в Новоселівці – там за спожитий газ сплатила тільки третина жителів села. На 40 і 45% відповідно розрахувались у Гречанівці та Березовій Луці. Лише половина жителів оплатила послугу у Великих Будищах, Плішивці, Середняках, Лютеньці та Красній Луці.

Шкутильгає» рівень оплати і в Писарівщині, Розбишівці, Морозівщині, Харківцях, Ручках, Сергіївці та Дученцях. Чимало боржників і у Вельбівці, Вечірчиному, Бірках, Веприку та Рашівці. Третина неплатників мешкають у Венеславівці, Хитцях, Броварках, Степаненках, Оснягах та Сватках.

Трохи краще розраховуються у Петрівці-Роменській, Сарах, Гадячі, Книшівці та Біленченківці. Більш-менш дисциплінованих споживачів можна знайти у Побиванці, Теплому, Лисівці, Круглику, Качановому, Ціпках, Бухаловому, Малих Будищах, Римарівці та Бобрику. Лише одиниці не розрахувались за спожите блакитне паливо у Вирішальному.

Натомість лідерами зі сплати за газ є жителі Островерхівки, Соснівки та Мартинівки. Рівень розрахунків у цих населених пунктах – майже стовідсотковий. До речі, жителі Мартинівки вже не вперше – у списку найдисциплінованіших абонентів газової компанії.

Прес-служба ПрАТ Гадячгаз

LIVE OFFLINE
track image
Loading...