Гадячани освятили постову воду

DSCN9722
Поділитися новиною

DSCN972218 січня, у переддень Богоявлення прийнято святити в церкві воду. 

Настоятель Свято-Михайлівської церкви м. Гадяч  протоієрей Олег Пограничний провів святкове богослужіння і освятив воду. Кажуть, що вода, освячена в навечір’ї Богоявлення  — вважається святішою, ніж з Водохреща, і вона «зглидлива на всяке лихо».

DSCN9675

DSCN9705

DSCN9768

“Базар Медіа в Україні”

2 коментарі до “Гадячани освятили постову воду

  1. Дорога редакція Базар медіа, а чому це ви не пишите статті про освячення води в свято успенському соборі, в всіхсвятській церкві, адже там більшість віруючих, туди їх приходить набагато більше, адже вони ці церкви залишаються канонічними. Чи ві можливо боєтеся писати правду, писати про УПЦ, на досвіді вінницьких редакторів яких звільнили за статтю, яка не відповідає нинішній політиці.
    Так ви тоді не журналісти, а звичайні прихвостні політики.

  2. [quote name=”Ссчс”]Дорога редакція Базар медіа, а чому це ви не пишите статті про освячення води в свято успенському соборі, в всіхсвятській церкві, адже там більшість віруючих, туди їх приходить набагато більше, адже вони ці церкви залишаються канонічними. Чи ві можливо боєтеся писати правду, писати про УПЦ, на досвіді вінницьких редакторів яких звільнили за статтю, яка не відповідає нинішній політиці.
    Так ви тоді не журналісти, а звичайні прихвостні політики.[/quote]

    Шановний, аноніме!
    Щиро вдячні Вам за коментар! Пояснюємо – позаминулого року ми відвідували освячення води у Свято-Успенському соборі. У минулому – були у Всіхсвятській церкві.
    Цього року відвідали Свято-Михайлівську церкву.
    Далі – про яку “правду” йдеться? Воду освячували ще й у всіх церквах району. Але там ми також не були.
    І до чого тут звільнення редакторів? Ми – приватне видання.
    І, якщо вже Ви так хочете боротись за правду, чому ж не хочете називати своє імя? Боєтеся?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...