У Гадяцькому районі діє “соціальне таксі”

соціальне
Поділитися новиною

соціальнеВідділення денного перебування Гадяцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надає транспортну послугу «Соціальне таксі» для осіб з інвалідністю (старше 18 років), одиноким непрацездатним громадянам, які не можуть самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою милиць, палиць, візків або інших допоміжних засобів.

Перевезення виконуються на спеціалізованому транспорті, пристосованому для перевозки осіб з інвалідністю. Для організації надання такої послуги приймаються заявки від осіб, які подали до територіального центру письмову заяву, а також довідку про склад сім’ї, медичний висновок про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі, копію довідки про встановлення групи інвалідності.

Замовлення приймаються не пізніше ніж за три робочі дні до виїзду за телефоном (05354)2-15-48. При поданні заявки замовник послуги повідомляє про необхідність супроводження.
3 грудня послугою «Соціальне таксі» скористалось 10 осіб. Було здійснене транспортне перевезення для участі осіб з інвалідністю в урочистостях та святковому концерті присвяченому Міжнародному Дню людей з інвалідністю.

Гадяцький районний територіальний центр соціального обслуговування
LIVE OFFLINE
track image
Loading...