«Ламається» чітко в пільговий день

пільговий
Поділитися новиною

пільговий«До вас пів-Веприка телефонує, – каже у телефонну трубку жінка і перераховує прізвища незадоволених. – Тут на кого пальцем не тикни, усі будуть скаржитись. 

Щовівторка у веприцьких маршрутках – пенсійний день. О 8:00, 10:00 і 14:00 пенсіонери їдуть безкоштовно. Їздить до нас Вітя від автопарку, не знаю, як його прізвище.  Але, як тільки вівторок,  у нього чогось ламається маршрутка…

От і сьогодні (20 листопада – авт.), стоїмо ми на Сарському перехресті у Гадячі, людей повно. Чекали-чекали,  потім подзвонили, а нам сказали, що автобуса не буде.

Дочекались вельбівського (такий здоровенний білий їздить). Той зупинився, підібрав нас, так там всього один пасажир був. Встали у Вельбівці і у Веприк дістались попутками. Якби ви тільки бачили, скільки там народу стояло на зупинці! Чекали, що поїдуть у Гадяч безкоштовно. Люди цілий тиждень збиралися, щоб поїхати у газове чи у лікарню. Може, у кого й грошей немає на той автобус… Але майже усі розвернулись і порозходились додому.

Окрім цієї маршрутки, до Гадяча з Веприка можна «лебединським» приїхати, але це вже підобід, аж об 11:20. Хто молодший і кому потрібніше, той буде добиратись чи попутками, чи ще як. А старіші вимушені йти додому. Ми то розуміємо, що йому не вигідно їхати, але хіба ж це нормально?»

«БМ»

3 коментарі до “«Ламається» чітко в пільговий день

  1. У Віті ламається Газель у вівторок тому що у Нікітенка і Матюшенка уже жиром очі запливли від грошей що повинні перераховуватись Віті на відшкодування проїзду пільговиків.

  2. Коментаторам, перш ніж братися про щось стверджувати, потрібно розбиратися в темі. Чому у Віті ламається Газель? Н і М тут ніяким боком не причетні. Кошти автопарку за подібні рейси перераховують сільські ради. Веприцька сільська рада кошти перерахувала. От і думайте, хто тут крайній.

  3. Чому законне право на проїзд пенсіонерів з Веприка абсолютно ніяким “боком” не цікавить голів районної ради і адміністрації? А коли потрібно заволодіти незаконним шляхом двоповерховою будівлею автопарку або районним інкубатором – тут чомусь ці голови не тільки боками працюють а й ліктями. Може тому що теперішні керманичі району відрізняються від злочинців – “папєрєдніків” тільки тим що влада їм дісталась на крові майдану?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...