Новий начальник поліції

пн
Поділитися новиною

пн21 листопада  особовому складу Гадяцького відділу поліції та ЗМІ представили нового начальника поліції підполковника Євгена Бикова та його нового заступника майора Сергія Сергієнка. Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області Владислав Грімов у своїй промові привітав колег із призначенням, побажав успіхів у нелегкій праці та запевнив присутніх, що на посаду начальника призначено фахівця із тривалим практичним досвідом роботи, який працював на оперативних посадах, який вміє та знає, як розкривати злочини.

У свою чергу Є. Биков подякував за довіру з боку керівництва та, користуючись нагодою, через ЗМІ звернувся до громадян та зауважив, що перед ним стоїть непросте завдання – ефективно і правильно доводити поліцейську функцію в районі. Тому двері до його кабінету і кабінету заступника завжди відкриті для спілкування з будь-яких питань.

Коротке досьє новопризначених

Євген Вікторович Биков із 1 березня місяця цього року обіймав посаду начальника сектору кримінальної поліції Гадяцького ВП.

Народився 26 червня 1978 року у м. Магдебург, Німеччина, національність українець. Освіта вища, у 2006 році закінчив Луганський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю правознавство. 1999 – 2005 рік працював оперуповноваженим групи розкриття злочинів, пов’язаних із застосуванням зброї та вибухових речовин, відділу карного розшуку Лисичанського міського відділу УМВС України в Луганській області. Із березня по липень 2005 року працював старшим оперуповноваженим відділення розкриття злочинів проти особистості та боротьби з груповими злочинними проявами відділу карного розшуку Лисичанського міського відділу УМВС України в Луганській області. З липня по червень 2007 року переведений  на посаду оперуповноваженого в особливо важливих справах відділення №2 Лисичанського відділу по боротьбі з організованою злочинністю при управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Луганській області. Звільнений з органів внутрішніх справ України за п. 64 «ж»(за власним бажанням) у запас «Положення про проходження служби рядового та начальницького складу ОВС України». З березня 2010 по травень 2014 року – оперуповноважений відділу боротьби з міжнародними організованими злочинними групами УБОЗ ГУМВС України в Луганській області. Рік працював заступником начальника районного відділу (начальник кримінальної міліції Кремінського районного відділу ГУМВС України в Луганській області). Звільнений зі служби в органах внутрішніх справ за п.64 “з” (у зв’язку з переходом у встановленому порядку на роботу (службу) в інші міністерства, центральні органи виконавчої влади (установи, організації) 6.11.2015  в спеціальному званні майор міліції.

З листопада 2015 по березень 2016 року – заступник начальника відділу поліції – начальник сектору кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області. З березня по грудень 2017 року – старший оперуповноважений в особливо важливих справах кримінальної поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Із вересня до грудня 2017 року – старший оперуповноважений в ОВС оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку Головного управління Національної поліції в Київській області. Із грудня і по березень 2018 року працював заступником начальника відділу (начальник сектору кримінальної поліції Ірпінського відділу поліції Головного управління Національної  поліції в Київській області).

З 1 березня по 19 листопада 2018 року працював заступником начальника Гадяцького ВП (начальник кримінальної поліції).

Сергій Миколайович Сергієнко був начальником Лохвицького ВП. Народився 21 липня 1983 року. Освіта вища юридична, у 2014 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. Після закінчення Сумського училища професійної підготовки працівників міліції службу розпочинав на посаді помічника дільничного інспектора міліції відділення ДІМ Лубенського МРВ – з грудня 2004 по січень 2005. Далі рік інспектором дорожньо-патрульної служби відділення ДАІ Чорнухинського РВ.

25.12.2006 року звільнився з органів внутрішніх справ за власним бажанням в запас. З вересня 2007 року був поновлений на службі в ОВС на посаді помічника дільничного інспектора міліції відділення ДІМ Чорнухинського РВ. З травня 2008 по листопад 2015 року перебував на посаді начальника сектору дільничних інспекторів міліції Чорнухинського РВ. Після реорганізації відомства 7 листопада 2015 року призначений на посаду начальника сектору превенції Чорнухинського ВП, Лохвицького ВП. Півроку перебував на посаді начальника Лохвицького ВП. З липня по жовтень 2018 р. перебував на посаді старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Чорнухинського ВП, Лохвицького ВП. Далі майже місяць перебував на посаді начальника сектору реагування патрульної поліції №1 Чорнухинського відділення поліції. 19 листопада 2018 року призначений на посаду т.в.о. заступника начальника Гадяцького відділу поліції – начальника сектору кримінальної поліції.

Запитання: чому не призначають місцевих на ці посади, адже впевнено можна сказати, що у наших заслуг і практичного досвіду не менше, а ще є стимул працювати на благо своєї громади, бо ж місцеві.

Кожен рік «новий чужий», який спочатку обіцяє багато, а потім, так і не зробивши толком нічого, змінює місце роботи, залишивши не доведеними до кінця кримінальні справи. І вимагати ні з кого, адже поки новопризначений почне «входити в курс справ», проходить рік – і знову новий керівник. Але начальству воно видніше, як кажуть.

Любов Шкрьоба

поліцейські новопризначені копия

Під фото

Начальник Гадяцького ВП Євген Биков (справа), заступник начальника Гадяцького ВП – начальник сектору кримінальної поліції Сергій Сергієнко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...