Фотоконкурс «Міні-Міс та Міні-Містер»!

i078730
Поділитися новиною

i078730Ваша дитина обожнює крутитися перед зеркалом? Коли бачить фотокамеру, одразу починає позувати? Частенько чуєте від знайомих про те, яка красунечка/красень росте у вашій сім’ї? Тоді фотоконкурс «Міні-Міс» та «Міні-Містер»  від нашого тижневика саме для вас!

Умови:

– для участі у конкурсі, вам необхідно надіслати найбільш вдале, на вашу думку, фото дитини, але обов’язково високої якості (неякісні фото до конкурсу не приймаються!) на електронну адресу bazarmedia@ukr.net, або у особисті повідомлення на сторінці тижневика у Фейсбуці (gadyach.bazarmedia) із поміткою “на конкурс”;

– обов’язково вказуєте ім’я, прізвище та вік дитини;

– бути підписаним на сторінку bazarmedia_ua в Інстаграм , а також Bazar Media у Фейсбук.

– переможця визначатимуть у трьох вікових номінаціях – 1-3 роки, 4-6 років, 7-10 років

– зазначайте контакний телефон дзя зворотнього зв*язку (не для оприлюднення).

Конкурс стартує 22 листопада 2018 року. Переможців визначимо рандомно, за допомогою сайту RANDOM.ORG. Підведення результатів відбудеться 24 грудня 2018, прямий ефір ви зможете побачити на сторінці gadyach.bazarmedia у Фейсбуці. Вручення призів відбуватиметься у період з 24 по 27 грудня включно.

Наголошуємо,  «Базар Медіа в Україні» залишає за собою право не допустити учасника до участі без пояснення причин у разі невідповідності надісланої фото тематиці конкурсу, порушення моральних, етичних та інших норм.  Приймаючи участь у конкурсі ви даєте згоду на обробку персональних даних, публікацію надісланого фото на сайті bazarmedia.info, на сторінках тижневика, а також  у соцмережах, де буде проводитись голосування.

Переможці у кожній номінації отримають призи.  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...