«У мистецтві крізь роки»

DSCN8025 копия
Поділитися новиною

DSCN8025 копияЮвілей – це дата, яку зазвичай відзначають у широкому колі друзів, родичів та колег. І звісно ж, потрібно красиво привітати ювіляра. Тому колектив працівників дитячої музичної школи вирішив по-особливому привітати свого директора Григорія Сидоренка із 50-річчям.

Родзинкою святкування стало те, що чудовий концерт, який відбувся в день народження ювіляра, 4 листопада, у ККЗ «Дружба», зібрав усіх друзів, шанувальників, випускників та учнів наставника.

фото по центру вирізать

Гарними музичними вітаннями та найкращими хореографічними номерами вітали ювіляра. Зі сцени лунали щирі побажання та слова вдячності від колег і творчих колективів, друзів, рідних та гостей. Зворушливе вітання підготувала донька ювіляра Людмила, яка зробила слайди із світлин, які присутні мали змогу переглянути на великому екрані сцени.

фото 1 колектив музичної школиНа урочистостях за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, за досягнуті успіхи у справі естетичного виховання підростаючого покоління, створення умов для їхнього творчого інтелектуального і духовного розвитку високий професіоналізм ювіляра було нагороджено почесними грамотами Департаменту Полтавської ОДА, Гадяцької РДА, та Гадяцької міської ради.

фото 2 колектив Веприцького СБК

Сам же іменинник був несподівано вражений та приємно задоволений такими гарними подарунками в його честь. Адже родинна атмосфера й теплі слова зробили свято незабутнім. А по закінченню ще довго лунали аплодисменти, всі дарували букети, які наповнювали зал розмаїттям квіткових ароматів.

Любов Шкрьоба

Григорій Сидоренко народився 4 листопада1968 року в Лохвиці. Здобув першу музичну освіту, закінчивши Лохвицьку музичну школу по класу акордеона. У 1984 році вступив до Полтавського музичного училища ім. М.В. Лисенка, яке закінчив у 1988 році. Із 1990 року прийнятий на посаду викладача по класу акордеона Гадяцької ДМШ. За 28 років роботи викладачем 10 випускників закладу вступили до вищих навчальних закладів. Із 1992 по 2000 рік за сумісництвом працював учителем музики та співів у школах району (Римарівська, Хитцівська, міська школа №1). З 1994 року очолював колективи художньої самодіяльності Хитцівського, Оснягівського, Вечірчинського, Гречанівського, Веприцького сільських клубів та Будинків культури. Є автором пісень та творів.

фото 6 випускник

На даний час є керівником самодіяльного ансамблю «Смерічка» Малопобиванського СБК. Із 2001 року обіймає посаду директора Гадяцької ДМШ. Нинішній контингент школи налічує 560 учнів. Із його ініціативи відкрито клас хореографії, сольного співу та образотворчого мистецтва. Також створено оркестр народних інструментів викладачів школи, керівником якого є Григорій Миколайович. Поновлено роботу ансамблю баяністів та акордеоністів школи, а також відкрито філію по класу бандури і гітари в селі Лютенька, філію у селі П.-Роменська по класу гітари та фортепіано. Працює клас духових інструментів та відкриті філіали по селах: Сергіївка, Сари, Рашівка, Веприк. Під час чергової атестації педагогічних працівників йому було присвоєно педагогічне звання «Старший викладач», викладач вищої категорії.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...