«Чисто по-гадяцьки»

сміття
Поділитися новиною

сміттяТак у соцмережі прокоментували стан місця для збору сміття, яке знаходиться на перехресті вулиць Чапаєва, Щорса та Білохи.

Лише кілька місяців тому тут облаштували майданчик для цивілізованого збору сміття – вимостили плиткою, змонтували дах та стіни і, нарешті, встановили баки. Жителі прилеглих вулиць також підключились до облагородження території – розрівняли навкруги землю і висадили квітники.

Загалом, після того, як роками на цьому місці було несанкціоноване міні-сміттєзвалище, територія змінилася до непізнаваності.

А днями до редакції надійшло повідомлення із фотографіями, на яких видно, що там  знову утворили смітник! Баки стоять пусті, а за накриттям, прямо на клумбу, звалена купа мішків, сміттєвих пакетів та іншого непотребу. 

Жителі вулиці Білохи та Щорса кажуть, що величезні пакунки зі сміттям викидають із автомобілів люди, які не живуть на цих вулицях. Одного разу помічали, як із автомобільного причепу тут вивалювали будівельне сміття, а також старі меблі. Звісно, що у баки його скласти не змогли, тому вивантажили за майданчиком.

Сказати, що такі вчинки обурюють, це не сказати нічого. Та й позиція комунальників не зрозуміла – забирають сміття лише із баків, а складені купи поза ними залишають «радувати» око…  

Оксана Кириченко

На фон:

Ми запропонували долучатись до обговорення стосовно цієї проблеми у соцмережі. Ось що думають гадячани:

Анна Панченко: «Ну ніяк не можу зрозуміти, як нашим людям ще пояснювати? Той, вибачте, срач самі ж і роблять. Красу – нівечать! Ну де не зроби добро – скрізь залишать свої «мітки».

Алина Типос: «Поставити камери, зловити – і штраф! Нехай куплять за свій кошт контейнер і все буде добре».

Ярослав Бондар: «Свинота,слів більше немає. Руки одному відірвати (показово), може хоч тоді інші задумаються».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...