У Полтаву їде Василь Вірастюк із новим українським фільмом

cover21 5bd1e179b3502
Поділитися новиною

cover21 5bd1e179b350228-го жовтня творча команда сімейної комедії «Пригоди S Миколая» відвідає Полтаву, щоб привітати дітей з початком канікул та поділитися професійними секретами: як звичайній українській дитині потрапити у велике кіно, повідомляє 0532.ua

Зустріч з творчою групою фільму «Пригоди S Миколая» відбудеться 28 жовтня, о 16:00 у кінотеатрі Multiplex (ТРЦ Екватор). 

У ході зустрічі  команда вперше представить раніше не оприлюднені фрагменти фільму, поділиться цікавими історіями зі знімального майданчика і розкаже, як знімалося головне українське кіно цієї зими. Спілкуватися з полтавчанами будуть режисер Семен Горов, актори Василь Вірастюк, В’ячеслав Рак, юна актриса Іванна Бородай та продюсер стрічки Марія Каель. Наприкінці зустрічі відбудеться автограф-сесія з зірковою командою фільму.

cover21 5bd1e179b3502

В’ячеслав Рак, який у «Пригодах S Миколая» зіграв поліцейського, а також був дитячим викладачем акторської майстерності на знімальному майданчику (дві з головний ролей виконували діти), також проведе авторський майстер-клас для дітей у Полтаві.«Діти-актори не грають у кадрі, вони живуть своїм персонажем. Це дуже корисна навичка для малечі, бо саме акторство допомагає набути впевненості в собі та своїх силах, стати більш відкритим та комунікабельним» — зазначає В’ячеслав.

Події фільму розгортаються в українських Карпатах. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з’являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.

Всеукраїнська національна прем’єра фільму відбудеться 13 грудня, напередодні Дня Святого Миколая.

 

 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...