Поліцейські вилучили наркозасоби в мешканців Гадяцького району

vil hovatka 1
Поділитися новиною

vil hovatka 1Поліцейські вилучили наркозасоби в мешканців Гадяцького та Кобеляцького району.

Так, працівники Гадяцького відділу поліції отримали інформацію про те, що 38-річний місцевий житель може зберігати наркотичну речовину. У ході слідчої дії правоохоронці виявили близько та вилучили ста грамів подрібненої речовини, схожої на наркотичний засіб, а також пристрій для вживання наркотику шляхом куріння. Відповідно висновку експерта, вилучена речовина – канабіс.

Санкціонований обшук також провели за місцем мешкання 32-річного жителя одного із сіл району, де виявили та вилучили сухі рослини коноплі вагою понад 100 грамів. 

Обом  фігурантам оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною  1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), обвинувальні акти направлено до суду.     

Працівники Кобеляцького відділу поліції зафіксували ще два факти незаконного зберігання наркотичних речовин. За місцем проживання 18-річного жителя Кобеляцького району працівники сектору превенції виявили та вилучили близько 30 грамів речовини, схожої на наркотичну.

screenshot 1Також у 33-річного чоловіка виявили та вилучили висушену речовину, схожу на наркотики, а також саморобний пристрій для його куріння. 

Розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті Кримінального Кодексу України.  Триває досудове розслідування. Санкція статті 309-ї передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

“Місто новий погляд”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...