Електронні сервіси онлайн, харчування дітей

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаЩотижнева апаратна нарада 18 вересня.

Онлайн будинок юстиції

За допомогою цього сервісу можна замовити документи про державну реєстрацію актів цивільного стану: свідоцтво про народження , шлюб або його розірвання, смерть, зміну імені, а також витяги з Державного реєстру. А ще за допомогою цього сервісу можна записатися на прийом у відділення ДРАЦС. Теоретично – на зручний час.

Також сервіс пропонує онлайн реєстрацію осіб, фізичних осіб-підприємців, громадських організацій та ЗМІ.

Портал електронних адмінпослуг iGov – це спільний проект волонтерів із різних куточків України та світу. Завдяки їх плідній праці громадяни змогли отримати необхідні документи в одну мить, без черг та багатомісячного очікування.

Тепер, щоб подати заяву на оформлення біометричних документів. Завдяки запровадженню сервісу «Електронна черга» з’явилася можливість обрати не тільки конкретну дату відвідування підрозділу міграційної служби, а й навіть час.

На сайті Мінсоц політики можна оформити допомогу при народженні дитини або відправити дані для попереднього розгляду для оформлення субсидії.

На сайті головного сервісного центру МВС можна замовити довідку про відсутність судимості, на сайті СБУ – подати запит на оформлення пропуску в зону АТО.

У Центрі надання адміністративних послуг РДА для відвідувачів створене окреме місце, обладнане комп’ютерною технікою з вільним доступом до мережі Інтернет. Адміністратори надають практичну допомогу при подачі заяв онлайн.

Організація харчування учнів.

Харчоблоки всіх закладів (21) загальної середньої освіти підготовлені до роботи.

За кошти районного бюджету придбали духові шафи – 86700 грн. Рівень охоплення гарячим харчуванням школярів – 91% (1390 учнів). Найнижчий рівень охоплення гарячим харчуванням – у Веприцькій (56%) та Сарській (88%). Шкільні їдальні мають можливість 100% забезпечити учнів гарячими стравами за кошти батьків.

На харчування виділено 1781030 грн, використано на 1.09. – 580797 грн, вартість харчування на одну дитину – 15 грн.

Із метою забезпечення дітей здоровим та повноцінним харчуванням в школах району діє програма «Шкільне молоко», на реалізацію якої необхідно 205354 грн.

Із метою попередження епідускладнень у питаннях організації харчування, попередження виникнення харчових отруєнь провели відповідні заходи.

Гадяцьким міжрайонним відокремленим підрозділом лабораторних досліджень здійснено дослідження питної води з водорозподільних мереж закладів освіти.

Із 21 дослідженої проби 6 по мікробіологічних показниках не відповідають нормі: у Ціпківській, Біленченківській, Краснолуцькій, Хитцівській ЗОШ, НВК «Веселка» с. Пирятинщина, Сарській школі.

Вирішення проблеми – встановлення питних фонтанчиків у навчальних закладах та облаштування водорозподільної мережі очисними фільтрами.

На сьогодні фільтри для очистки води установлені у с. Великі Будища та Плішивець.

Стан безпеки

Із 10 по 17 вересня до ВП надійшло 150 повідомлень, 29 – кримінального характеру:

3 – крадіжок;

2 – зберігання зброї;

3 – зберігання наркотичних засобів;

1 – незаконне заволодіння ТЗ;

2 – ДТП із потерпілими;

7 – шахрайство.

Притягнуто до адміністративної відповідальності 41 особу:

14 – розпивання спиртних напоїв у громадських місцях та поява у нетверезому стані;

1 – незаконне зберігання та виготовлення самогону;

7 – куріння у заборонених місцях;

1 – вчинення насильства в сім’ї;

1 – дрібне хуліганство;

16 – порушення правил дорожнього руху.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...