Мер Гадяча відвідав найбільший економічний форум у Європі

41085416 1036217413219804 4873585255757381632 o
Поділитися новиною

41085416 1036217413219804 4873585255757381632 o

Владимир Нестеренко на своїй сторінці у Фейсбук

  “Європа спільних цінностей чи Європа спільних інтересів” – під таким гаслом у польському місті Криниця-Здруй 4-6 вересня відбувся 28-й Економічний форум – найбільший у Центральній та Східній Європі.

У цьогорічному форумі взяли участь понад 3 тис. гостей – політиків, бізнесменів, діячів культури, громадських активістів. В рамках заходу відбувалось багато тематичних конференцій, спільних нарад, робочих панелей, на яких формувалось спільне європейське бачення сучасного стану Європи і процесів, котрі в ній відбуваються. В одній з панельних дискусій під назвою «Місцева історія – створення міжнародного партнерства» взяв участь і я. Саме в цьому блоці обговорювали історичну подію, яка є важливою для розвитку польсько-української співпраці –Гадяцького договору. 

41129140 1036217666553112 2558057060931469312 o
У рамках Форуму також відбулася презентація виставки, присвяченої 360-річчю підписання Гадяцького договору. Вона буде представлена і у нас в Гадячі 16 вересня під час спільної з поляками конференції «Чому варто пам’ятати про Гадяцьку унію?»

9 коментарі до “Мер Гадяча відвідав найбільший економічний форум у Європі

  1. ВОРЮГА, від цієї фотки ворюга не перестає бути ворюгою.

  2. Тільки кошти бюджетні “прокатує” бо поділитися йому там нічим(хібащо як ворувати), а досвід він чомусь не переймає. Наівні Білечінківчати, вступили в отг при цій злодюжці він їх максимут бордюри нові поставить. Навіть дорогу нормально з села не зробили грунтовку сміттям засипали.

  3. Мені подобається, що міський голова Гадяча поїхав на Європейський форум не в шароварах та сорочці-вишиванці,немов якийсь мандрівний волоцюга, а в пристойному. діловому костюмі при галстуці.

  4. “Гість” – а на тому галстуці зворовані у гадячан мільйони доларів на обкладання СВОЇМ КАМІННЯМ всих дерев в парку. Гнида знала де можна заложити своїм “послідом” щоб промовчали. Хоч і абсолютно злочинно закладати миільйонами поля і луки (де ніхто не ходить , крім злочинця “мера”, ) але промовчать , адже красиво якщо поле заложити коштовним камінням , від злочинця…- нест….ероїда!

  5. Не буду хвалити теперішнього мера- нізащо поки що, не видно роботи. Але хочу звернутися до громадян які пишуть такі “ватні” коментарі типу “мер-ворюга” тощо: якщо Ви такі розумні, ставайте також мерами, у нас всі на язик гострі, а як до діла дійде то усі ”рильце в пушок” ховають. І взагалі лад буде тоді, коли не язиком робитимимо щось, а головою і руками

  6. Вопрос не в том, в чём поехал глава пгт Гадяч на форум: в вышиванке или в старом коммунистическом костюме и не в том, что его предприятие укладывает брусчатку по городу, а так же заборы на погосте, дело в другом. Когда проводятся празднования? то весь дремучий парк, который не освещается, как и город, из-за воровства, превращается в общественный туалет, так-как маленький, неосвещенный, грязный, смердящий “туалет” в парке не может пропустить количество желающих, не говоря уже о маленьких детях и артистах, которым приходится использовать парк – как общественный туалет.

  7. Но огромная беда для поселка Гадяч и его жителей состоит не в этом не смотря на сто миллионный бюджет поселка, а в том что у нас в поселке работает нефтеперерабатывающий завод, который построила, вопреки граждан (община) бывшая глава, данного поселения – Савченко Тетяна и которая до сей поры является членом исполкома Гадячского пгт. и курирует финансовые потоки, а при входах в торговые сети Гадяча родителям приходиться стоять с протянутой рукой и просить милостыни на лечение детей от рака. Рак в Гадяче поедает людей из-за этого завода и глава в этом костюме ничего не делает чтобы закрыть эту раковую метастазную опухоль от которой рано или поздно погибнем мы все!!!

  8. Дивно, що якась Марі пише коментарі взагалі не орієнтуючись у ситуації, яка має місце в Гадячі. Для виступу на стихійному мітинзі, у них аргументів вистачає, аж занадто, але, коли вчитатися, то це надумані і нічим не підтверджені закиди. А тепер деякі претензії до тексту.Гадяч – не селище, а місто, Савченко – не член виконкому. По діючому законодавству людини у виконкомі, яка б “сиділа” на фінансових потоках, немає. Костюм не “комуністичне” надбання, а звичайний дрес-код людей, які беруть участь у різного роду засіданнях в Україні, чи за її межами.

  9. Весна, у психов и неврастеников начинается обострение. Ни к тем ни к другим себя отнести не могу, но и меня это весеннее обострение не обошло стороной. Началось все с небольшой головной боли, которую мы привыкли…

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...