Кіно під відкритим небом

DSCN5853
Поділитися новиною

DSCN5853Серпень – пора ще літня, вечори теплі, та втім вже ностальгійні. Наближається осінь з її традиційними дощами. Та поки, ще лишається час, треба використовувати його на повну. Тому перегляд кіно під відкритим небом, яким порадували всіх присутніх у четвер ввечері, подарував гадячанам купу позитивних емоцій.

Вечір вуличного кіно провели на майданчику біля коледжу культури і мистецтв, 30 серпня. Демонстрували документальний фільм «Там де закінчується стежка», він  про найбільш навіжених спортсменів  – велосипедистів. Приголомшливі зйомки небезпечних стрибків, спусків та підйомів на фоні фантастично красивих природних декорацій, від яких перехоплювало подих. А герої – безстрашні гірські фрірайдери, які шукають нові місця, де ще ні разу не було жодного велосипедиста і за кожним поворотом може таїтися справжня небезпека. Велогонка нагадувала захоплюючий музичний кліп – яскравий, динамічний, енергійний. Його варто було подивитися усім фанатам велосипедного спорту. Саме такі і були присутні на перегляді, адже із кожним роком у нашому місті все більше надають перевагу велосипеду, проводяться велопробіги.

Володимир Павлюченко, який був відповідальний за показ, признається, що не даремно хотів показати саме фільм про велосипедистів, бо вважає себе дуже «заядлим» велосипедистом, а також щоб заохотити більше молоді до цього виду спорту.

Загалом глядачі отримали приємне задоволення. Про наступний показ вуличного фільму ми повідомлятимемо заздалегідь.

DSCN5863DSCN5847Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...