Свято в Підопригорах

дівчата
Поділитися новиною

дівчатаБільше 150 тисяч глядачів зібрались на грандіозному фестивалі під відкритим небом, який вже вчетверте організовувала студія «Квартал-95», 24 серпня у Підопригорах, що на Сумщині.  До речі, це наймасовіший культурний захід, в якому брав участь «Квартал 95». Більш того, це число глядачів у минулому році стало рекордом і для України.

Вхід на фестиваль був безкоштовним, гадячани також не проґавили можливості побувати там і зарядитися шаленою енергетикою від зірок екрану і шоу-бізу.

Цьогоріч для гостей фестивалю виступав гурт MOZGI ( Потап (Олексій Потапенко), «Позитив» (Олексій Завгородній), «Дядя Вадя», DJ Bloodless, Ед, Рус). Окрім музики, відбулася фан-зустріч із акторами молодіжного серіалу «Школа», показ фільму «Слуга народу-2» та конкурс вишиванок. Саме на останньому вдалося відзначитись і гадячанам. Аня та Олександра Обоги приїхали на фестиваль разом із мамою Галиною. Про те, що заплановано такий конкурс, вони не знали, але вдяглися в українське до свята. З-поміж багатьох  доволі серйозних конкурентів дівчатка вийшли у півфінал і на фінальному конкурсі заспівали пісню «Палала» української співачки Наталії Валевської. Організатори конкурсу були настільки  вражені артистизмом маленьких україночок, що у підсумку вони вибороли перемогу. Дівчата отримали призи від спонсорів фестивалю, а також можливість сфотографуватися за лаштунками із акторами студії «Квартал– 95».

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...