Спілкуватися англійською

табір англічан 1 копия
Поділитися новиною

табір англічан 1 копияGoCamp – це інноваційний формат табору для школярів, де вони зможуть навчатися та відпочивати одночасно вивчаючи англійську мову. Метою проекту є виховання нового покоління всебічно розвинутих підлітків, готових до викликів сьогодення, відкритих до пізнання нових культур та для знання іноземних мов.

Цього року, у Всесвітньому освітньому проекті мовних пришкільних таборів, взяли участь 850 шкіл України, серед яких і гімназія імені Олени Пчілки. Зі слів директора Тетяни Смірнової гімназія обиралася за двома критеріями – мотивація, яку заклад продемонстрував у креативному завданні, та якість заповненої анкети. На допомогу учасникам, до мовного табору, в запросили  волонтера із Великобританії Тоні Ярбі. Табір діятиме 10 днів.

«Бути в Україні — це особлива подія для мене, оскільки я вчитиму і ділитимусь, -говорить Тоні Ярбі. Але коли ти вчиш, ти також і вчишся. Це прекрасно робити щось для дітей, більшість з яких ніколи не були за кордоном, не знають яке там життя, спілкування та традиції».

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...