Квітковий кіоск на площі демонтують

DSC 2332 копия
Поділитися новиною

DSC 2332 копияУчора, 7 серпня, на сесії іської ради детально розгялдали одне із земельних питань  «Про продовження договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0030 га, строком на три місяці, гр. Наталії Чижевській, за адресою: місто Гадяч, площа Соборна (біля приміщення коледжу культури), для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, розміщення малої архітектурної форми – торгівельного кіоску з реалізації живих квітів, землі громадської забудови».

У ході обговорення виявилось, що кіоск, який встановлено поблизу входу у коледж культури і мистецтв, не відповідає історико-архітектурному опорному плану міста Гадяч і встановлений у зоні розміщення пам’яток, затверджених рішенням сесії, та порушує єдиний гармонійний архітектурний комплекс. Тому депутатським корпусом вирішено: продовжити договір земельного сервітуту на три місяці, а за збігом цього терміну власника зобов’яжуть демонтувати кіоск.

Фото із фестивалю “Козацька столиця”. На фоні видніється той самий квітковий кіоск. 

2 коментарі до “Квітковий кіоск на площі демонтують

  1. просто цікаво – а цього плану не існувало, коли давали дозвіл?

  2. тепер архітектурний комплекс пан Нестеренко поновить якоюсь новою історико-архітектурною формою? мабуть витвором мистецтва з бетоноблоків ))

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...