«Разом збудуємо сильну і модерну країну»

перша
Поділитися новиною

першаНа запрошення народного депутата України, офіційного претендента в кандидати на пост Президента України від «Українського об`єднання патріотів» Олександра Шевченка, представники Гадяцької  міської організації «УКРОП» та активісти Громадського Руху «Країна гідності і правди», у складі 260 представників Полтавської області, відвідали найсучасніший курорт України – «Буковель».

Зустріч мала невимушений характер та проводилася у формі бесіди, де кожен із учасників міг поставити запитання, яке його хвилювало. 

– Олександр Шевченко поділився своїм баченням, яким повинен бути президент України та яка команда повинна з ним працювати, – розповідає Вадим Обломей, заступник голови Полтавської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». 

Особлива увага була спрямована на те, що для зміни системи потрібна потужна команда однодумців, які мають тверду політичну волю до змін. Ця команда повинна складатися із чесних, активних людей. Бажаючі працювати мають пройти люстрацію на місцях, і народ має підтвердити їхню незаплямованість та чесність. 

– Лише на базових принципах гідності, правди та справедливості ми збудуємо сильну, модерну країну, яка забезпечить громадянам достаток, комфорт, гармонію стосунків, як поміж людьми, так і з оточуючим світом та природою. Світ входить у період зламу старої системи цивілізаційного устрою. Це час додаткових невизначеностей, ризиків та конфліктів. Одним із наших пріоритетів повинна стати побудова сильної держави, яка здатна протистояти недружнім зовнішнім діям та цивілізаційним викликам. Сила – це не лише потужна армія, а й сильна модернізована економіка. Світ потужними темпами входить у постіндустріальний уклад. У нас є потенціал, ресурси та воля для того, щоби посісти в ньому лідируючі позиції, – підкреслив Олександр Шевченко.

друга

А для цього, за його переконанням, потрібно спочатку відправити на «політичну пенсію» абсолютну більшість старих політиків, «людей системи», які мислять принципами кругової поруки, які були останні 20 років то при владі, то в опозиції й несуть колективну відповідальність за нинішній стан України. 

– Комусь із них слід подякувати. А когось попросити розповісти про свої багатомільйонні статки при зарплаті чиновника, депутата, міністра, слідчого, прокурора чи судді…

Із відповідними висновками та вироками оновлених правоохоронної системи та судів. У владу повинні прийти нові люди. Молоді не за віком, а за світоглядом, здатні здійснити прорив у майбутнє, – сказав Олександр Шевченко.

Вадим Обломей розповідає, що представники Гадяцької міської організації «УКРОП» та активісти Громадського Руху «Країна гідності і правди» отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень. А також зрозуміли, що курорт «Буковель» – це краще місце для відпочинку та інвестицій у туризм. У Буковелі все роблять за найвищими світовими стандартами. 

– Переконаний, що Олександр Шевченко зможе навести лад в усій Україні і «Буковель» – яскравий приклад цьому. Хто знайде можливість побувати там, обов’язково повернеться ще раз, тому рекомендую кожному оцінити цю красу власними очима. Тільки разом ми зможемо все, – зауважив Вадим Обломей.

Гадяцька міська організація «УКРОП»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...