Гадяцьке ВПАУ хочуть реорганізувати

впау
Поділитися новиною

впауПро це на своїй сторінці на Фейсбук написав голова РДА Олексій Матюшенко:

«На базі Гадяцького ВПАУ готують спеціалістів за 19 різними напрямками. І цей перелік постійно зростає. Нещодавно в закладі розпочали навчати міжнародних перевізників, і зараз майбутні водії вивчають правила дорожнього руху та інші дисципліни англійською мовою. Майже 90% випускників закладу служать у Збройних силах України і беруть участь в ООС на сході України. Серед студентів профучилища є чемпіони України з кікбоксингу, крім того, заклад славиться «стронгменами», футболістами і волейболістами.

Відповідно до стратегії розвитку профтехосвіти, плануємо зміцнити матеріально-технічну базу вищого професійного аграрного училища. Зараз існує тенденція до об’єднання училищ, ліцеїв та коледжів. Вона закріплена, зокрема, в обласній програмі розвитку профтехосвіти до 2020 року. В межах цієї програми заплановано реорганізувати наше училище у Регіональний багатопрофільний центр професійно-технічної підготовки.

Спільно з директором училища домовилися підготувати проект повної реконструкції приміщень закладу, який подамо на адресу управління капітального будівництва Полтавської ОДА.

У планах: побудувати на території училища спортмайданчики зі штучним покриттям, зробити гідні умови для тренування спортсменів. Також у перспективі відновлення приміщень лабораторій, ремонт навчальних аудиторій, спортивного залу та їдальні, придбання обладнання та інвентарю».

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...