Хуліганство – винних затримали

разбой
Поділитися новиною
разбойМинулі вихідні у Гадячі пройшли неспокійно – 8 липня, в неділю, п’ятеро молодиків спортивної статури зайшли у магазин, що знаходиться на вулиці Першотравневій біля в’їзду у Гадяцьку філію ПАТ «Полтаваобленерго». На репліку продавця, що магазин вже зачиняється (було близько 23-ої години) не зважали, натомість наполегливо вимагали їх обслужити. 

 
Чоловіки, які стали свідками події, представитись кореспонденту відмовились. Кажуть, що бояться за життя і здоров’я родин.  Проте розповісти те, що бачили і чули, погодились.
За чутками, особи, про яких йде мова, приїхали у Гадяч до знайомого на свято, а потім вирішили продовжити гуляння. Нібито напередодні їх бачили на «лодочній». До речі, там вони також встигли відмітитись – поводились зухвало, вимахували пістолетом. Але до чогось серйозного справа не дійшла. Ймовірно, «гості міста» шукали пригод і таки знайшли.
«Їх було п’ятеро. Усім близько 25-років, накачані, точно не місцеві. Поводились неадекватно, це було помітно. Зайшли у магазин, а коли почули, що він уже закривається,  почали погрожувати і «козиряти» тим, що нібито у когось батько – великий начальник у «налоговій». Придирались, лякали перевірками. Загалом по-всякому підкреслювали свій «високий» статус. 
Один місцевий вступився за продавця, зав’язалась бійка. Тоді хтось вирішив викликати поліцію. Коли хулігани це почули, то один із них вискочив на вулицю і почав різати колеса на автомобілях, які були припарковані поряд. А тоді сіли в свою машину і втекли.
Зараз ходять чутки, що їх затримали. Нібито у машині знайшли «балаклави», сокиру і травматичну зброю…» 
 
Про те, що хуліганів затримали, підтвердили і правоохоронці. На апаратній нараді начальник кадрового забезпечення Гадяцького ВП Олександр Явтушенко повідомив, що факт зареєстрований за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство):
«Чужі люди, добре підготовлені фізично, приїхали і вчинили масове хуліганство. Черговий наряд справився добре: спочатку затримали машину і одного з цих людей, а потім і решту. На даний час порушене кримінальне провадження, ведуться слідчі дії».
 
Цю подію гадячани обговорюють уже кілька днів поспіль. Кажуть, що лише хуліганством не обійшлося, і нібито, тікаючи з магазину, хлопці встигли прихопити ще й гроші з каси. Але найбільше у цій ситуації містян обурює той факт, що коли «заїжджі» почали гнобити місцеве населення і кидатись на них із кулаками, більшість ыз тих, хто був очевидцем, прийняли позицію «моя хата скраю» і навіть не втрутились у конфлікт. Жаль, що події 2014 року стали повчальними не для всіх. 
«БМ»
 
На фото магазин, де відбувались описані події.
 

1 коментар до “Хуліганство – винних затримали

  1. Генделики позакривати потрібно, тоді менше хуліганів буде.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...