Як любов перетворюється у шантаж

129630 love and hugs deep in love
Поділитися новиною
129630 love and hugs deep in loveЮрій Сулаєв у Фейсбуці:

“Ця історія молодої жінки має бути врахована кожною дівчиною, аби не потрапити в подібну халепу з випадковим “кавалером”!

Все починалося романтично. У одному із кафе Полтави у серпні 2016 року молодий чоловік познайомився із місцевою дівчиною. Між ними зав`язалася тривала дружба. У процесі спілкування, за допомогою кросплатформного месенджеру «Viber» вони ділитися не лише думками, а й навіть своїми інтимними фотознімками. Увійшовши в довіру, чоловік згодом почав позичати у знайомої в борг різні суми грошей. Так тривало аж до червня 2018 року. Саме цього літа полтавка відмовилася у подальшому позичати кошти. Тоді “парубок” вдався до банального вимагання, погрожуючи оприлюднити її інтимні фото. Потерпіла, потрапивши в таку “халепу”, почала перераховувати на вказані вимагачем реквізити різні суми коштів (1000, 2000, 4000 гривень). Один із платежів був здійснений навіть на банківську картку дружини фігуранта (виявилось, що чоловік одружений). 
Коли у дівчини увірвався терпець та скінчилися гроші, які вимагав молодик, вона звернулася за допомогою до поліції. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Згодом детективами СУ ГУНП в Полтавській області факт вимагання грошових коштів було задокументовано .
27 червня поточного року фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (Вимагання). Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3-ох до 7-ми років.
Слідчим та прокурором чоловікові повідомлено про підозру. А Октябрським районним судом м.Полтава підозрюваному обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. Триває досудове розслідування.

P.S. Ось такий фінал випадкового “романтичного” знайомства! Тож будьте обережними!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...