Кожному центру ПМСД по автомобілю

vruchennja avtivok medikam
Поділитися новиною

vruchennja avtivok medikamБіля облдержадміністрації медцентрам Полтавщини урочисто передали 35 службових авто. Також в області з’явились 7 пересувних автомобільних комплексів, в яких є все необхідне для надання першої медичної допомоги, повідомляє misto-tv.poltava.ua

Ці 35 легкових автомобілі сьогодні відправляться на службу у всі Центри первинної медико-санітарної допомоги Полтавщини. Ключі від автівок урочисто вручили представникам медзакладів біля облдержадміністрації. 

Валерій Головко, голова Полтавської ОДА 

– Наша головна мета – щоб кожен мешканець Полтавської області, незалежно, де він проживає: в сільській далекій місцевості, чи в місті Полтава, чи місті Кременчук, отримав такі ж якісні послуги, які потребують сьогодні всі люди.

Головною місією цього транспорту буде доставка крові, вакцин та інших препаратів до необхідних лікарень чи амбулаторій, зазначив директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Лисак.

Віктор Лисак, директор Департаменту охорони здоров’я ОДА

– Ці машини будуть працювати логістично. В машинах є складові елементи, є відведене місце для того, щоб можна було і доставити спеціаліста, а також біологічні препарати.

Окрім легкових машин, вручили 7 пересувних автомобільних комплексів, в яких є все необхідне для надання першої медичної допомоги. Вони перебуватимуть на балансі об’єднаного господарства управління охорони здоров’я, а працюватимуть універсальні автівки по всій області.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...