Не дочекалися державних грошей

560029
Поділитися новиною

560029Не дочекалися державних грошей і почали ремонтувати дорогу Гадяч-Миргород

У Гадяцькому районі вирішили не чекати, а самотужки ремонтувати дорогу державного значення Гадяч-Миргород

Про те, що там стартували ремонтні роботи на державних автомобільних шляхах з індексом «Т» повідомив голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко.

«Учора в нашому районі узялися за відновлення дорожнього покриття автошляху Т-17-25 Гадяч-Миргород в районі села Сари», — написав він у Фейсбуці.

Ремонт став можливим завдяки консолідації зусиль громад і різних організацій.

«На роботи виділили 100 тисяч гривень з районного бюджету та ще 200 тисяч гривень з бюджету Сарiвської сiльської ради. Виготовляти асфальтне покриття допомагає завод Райавтодору, який обслуговує Гадяцький і Зіньківський райони», — зазначив Матюшенко.

Він переконаний, що відтепер відпаде проблема з доставкою асфальту, і ремонті бригади зможуть працювати більш оперативно та ефективно.

«Хоча дана дорога входить до переліку доріг державного значення, але ми не залишилися осторонь, а спільно із Сарівською сільрадою знайшли можливість допомогти фінансово», — сказав Матюшенко.

PL Область

1 коментар до “Не дочекалися державних грошей

  1. “Не дочекалися державних грошей” на ремонт доріг? Поки при владі будуть шоколадні козли у яких руки по лікті у крові, поки і не буде ні доріг, ні зарплати у робочих, ні пенсій.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...