Лікарня змінила назву

лікарня
Поділитися новиною

лікарняУ березні на виконання Законів України районна рада прийняла рішення реорганізувати Гадяцьку ЦРЛ шляхом перетворення в Комунальне некомерційне підприємство «Гадяцька центральна районна лікарня» Гадяцької районної ради.

По суті, практично нічого не змінилося, а комунальне некомерційне підприємство стало правонаступником всіх прав та обов’язків ЦРЛ. Відповідно була утворена комісія з реорганізації, яка тепер займається розробкою статуту, проведенням інвентаризації майна та забезпеченням дотримання соціально-правових гарантій працівників ЦРЛ. Відомо, що їм уже повідомили про реорганізацію, і кожен, хто згоден працювати у реорганізованому підприємстві, вже уклав договори.

Для чого змінюють назву? В офіційному документі написано: «З метою підвищення рівня медичного обслуговування населення, якості обстежень, діагностики та лікування різних захворювань мешканців Гадяцького району, впровадження нових підходів щодо організації закладів охорони здоров’я та їх фінансового забезпечення».

«БМ»

1 коментар до “Лікарня змінила назву

  1. до цього була НЕбезкоштовна державна меддопомога тепер все переходить зовсім на комерційні рейки вже б зразу назвали ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО РДА і Ко

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...