На станції “Венеславівка” жінка потрапила під потяг

s2969 DR1A 132
Поділитися новиною

s2969 DR1A 132За неофіційною інформацією сьогодні вранці на території станції “Венеславівка” жінка потрапила під потяг.

Її госпіталізовано до реанімаційного відділення Гадяцької ЦРЛ у тяжкому стані. Кажуть, що вона працювала охоронцем на станції, але у момент пригоди не перебувала на зміні. 

За офіційною інформацією ГУ НП в Полтавській області, 30-го травня, близько 7-ї години ранку, стався нещасний випадок поблизу залізничної станції «Венеславівка» у селі Петрівка-Роменська Гадяцького району. Начальник станції відразу повідомив поліції та медикам про трагічну подію. За інформацією очевидців, 46-річна місцева мешканка йшла коліями, де і потрапила під дизельний потяг сполученням «Лохвиця — Гадяч». Її з численними травмами доставили до лікарні. Наразі вона в тяжкому стані. Правоохоронці з’ясовують обставини та подробиці трагедії. 

Вирішується питання про внесення відомостей за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту, якщо вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження. 

“БМ”

Фото використане як ілюстрація

1 коментар до “На станції “Венеславівка” жінка потрапила під потяг

  1. Вона працюе охоронцем в НГДУ.Говорила по телефону i не чула поiзда.Вiдiрвало кусок ж..и i пошкодило стегно.Лежить в травматологii.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...