НА ПОЛТАВЩИНІ ДАГЕСТАНЦІ ПЛАНУВАЛИ НАПАД НА БАТЬКА РЕЖИСЕРА БАДОЄВА

cam 1
Поділитися новиною

cam 1У Лубенському районі замість батьків режисера Бадоєва пограбували мешканців сусідньої вулиці — двох нападників затримали

 

8 травня близько 4-ї ранку у селі Піски Лубенського району до помешкання місцевих мешканців вдерлися невідомі. Членів родини зв’язали, обшукали помешкання і забрали золотий ланцюжок та 200 грн. Про це «Полтавщині» повідомив речник поліції області Юрій Сулаєв.

Нападники з місця події втекли. Поліція проводить оперативно-пошукові заходи. За фактом нападу було відкрито кримінальне провадження.

Камери відеоспостреження лубенського кафе зафіксували нападників

З власних джерел «Полтавщині» стало відомо, що нападників було четверо. Усі вони перебувають у міжнародному розшуку як учасники незаконного формування у республіці Дагестан. Двоє з них втекли, попередньо, до Києва. Інших двох вдалося затримати. Наразі їм готують кваліфікацію порушення. Також правоохоронці затримали автомобіль, на якому вони пересувалися.

За даними джерел «Полтавщини», об’єктом нападу мав стати батько відомого українського режисера Алана Бадоєва. Та дагестанці помилилися вулицею. Казбек Бадоєв живе на сусідній від місця нападу вулиці.

Батьки Алана Бадоєва | Фото: instagram.com/alanbadoevБатьки Алана Бадоєва | Фото: instagram.com/alanbadoev

Згідно з інформацією джерела, на будинок Бадоєвих нападникам вказав інший місцевий мешканець Омар Гаджимагомедов — учасник того ж дагестанського формування. Крім того, джерела вказують, що ця людина має зв’язок із міським головою Лубен Олександром Грицаєнком.

Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

https://poltava.to/news/46954/

LIVE OFFLINE
track image
Loading...