Гадячани перекрили центральну дорогу

DSCN1956 копия
Поділитися новиною

DSCN1956 копияПричиною стало відключення газопостачання до будинку №27 по вулиці Полтавській: 

Олександр Борис пише у Фейсбуці: 

“Чергове свавілля ПАТ Гадячгаз!!! Сьогодні 23.04.18 о 14:00 було припинене постачання газу в будинок №27 по вулиці Полтавська в м. Гадяч. Зранку було заплановано заміну квартирних лічильників газу на аналогічні але іншого виробника, які мають корекцію по температурі та можуть передавати дані по витраті. Але при огляді паспортів на них було виявлено, що лічильники виготовлені в 2014 та не пройшли повірку , що є порушенням ЗУ “Про метрологію…”, і не можуть використовуватися при комерційному обліку газу. На вимогу проведення повірки жителі будинку отримали відмову , з мотивацією , що для Гадячгазу проходить внутрішня перевірка лічильників.

О 9:00 до будинку під’їхав автомобіль з працівниками Гадячгазу, простояв близько години на стоянці. З автомобіля люди виходили лише на перекур. До під’їздів будинку так ніхто й не заходив. На звернення одного з жителів , сказали, що на сьогодні роботи не проводитимуть. Але через кілька годин, працівниками того ж таки Гадячгазу, було перекрито засувку на трубопроводі подачі газу на будинок.

І тут началося найцікавіше….. На звернення ( з подачі жителів ) керівників міста та району, а також журналістів однієї з газет відповіді керівників Гадячгазу були настільки різними ( від : “вони не пустили наших людей на заміну лічильників ….. до : в них відсутній договір на обслуговування газових мереж ).

То ж ПАТ Гадячгаз , вчергове, використав своє монопольне становище, та позбавив майже 70 сімей тепла, гарячого водопостачання та можливості приготування гарячої їжі.

Жителі будинку будуть змушені звернутися до прокуратури, Антимонопольного комітету, НАК Нафтогаз, та суду…..”

ФОТО “Базар Медіа в Україні”

2 коментарі до “Гадячани перекрили центральну дорогу

  1. Зверніть увагу на показову безсоромність дій ПАТ “Гадячгаз” по порушенню Законів України, які грубо попираються в частині прав людини та презумпції невинності. Куплена за хабарі владуутримувачам безкарність, нелюдське знущання над старенькими та дітьми, мешканцями відрізаного газовим монополістом від газопостачання будинку однозначно призведе до політичної нестабільності та збурювання суспільного життя міста. Врешті-решт, можливі і фатальні наслідки. З огляду на порушення норм техніки безпеки газовиками при вчиненні вищеназваних варваських діях без попередження та поквартирного обходу можливий в подальшому витік газу та непередбачувані наслідки.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...