КОМАНДА ГАДЯЦЬКОГО РАЙОНУ – ЧЕМПІОНИ З ОБЛАСНОГО МІНІ-ФУТБОЛУ

футбол
Поділитися новиною

футбол14 квітня на майданчику зі штучним покриттям у Хоролі завершилися фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед юнаків 2002 року народження і молодших. Про це йдеться на сторінці Територіальної організації ГО “ВФСТ “Колос” у Полтавській області в соцмережі.

 

До першої фінальної групи ввійшли команди Карлівського, Лубенського, Решетилівського районів. Фахівці пророкували впевнену перемогу лубенцям, які мали більший досвід участі в обласних змаганнях і певні здобутки. У першій грі вони переграли з рахунком 2:1 своїх карлівських однолітків. З таким же рахунком юнаки Решетилівського району здобули перемогу над карлівчанами. В очній зустрічі гра завершилася з рахунком 2:2. По пенальті влучнішими виявились аматори Решетилівського району – 3:2.

Інше тріо другої групи склали команди Хорольського, Кобеляцького і Гадяцького районів.

Сценарій майже схожий. Гадяцькі і хорольські футболісти почергово переграли кобелячан. Між собою зіграли внічию 2:2, але помітніша різниця забитих і пропущених виявилася в гадячан.

У грі за третє місце, юнаки Лубенського району з рахунком 2:1 здолали хорольських однолітків. У суперфіналі команда Гадяцького району перемогла футболістів Решетилівськогго району. Рахунок гри 3:1.

За перебігом подій, на майданчику спостерігали і взяли участь у нагородженні переможців і призерів голова Хорольської райдержадміністрації Лариса Звірко і заступник голови районної ради Сергій Абрамов.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...