Чому муляють ржаві пружини і дратують діряві простирадла

лікарня матраци
Поділитися новиною

лікарня матрациНа апаратній нараді 2 квітня голова РДА Олексій Матюшенко продемонстрував присутнім відеоролик про перевірку райлікарні. Показували недоліки інфекційного відділення, мовляв, є багато проблем, починаючи із стану білизни, сантехніки і до відсутності гарячої води. А причиною перевірки стали скарги одного з пацієнтів. Зреагували швидко, зібрали нараду з працівниками лікарні, визначилися з вирішенням проблем і покарали «винних».

Доручили працівникам КП «Сервіс» замінити всю сантехніку, встановити бойлери у інфекційному відділенні, а медперсоналу  рекомендували слідкувати за станом постільної білизни, щоб не було рваних простирадл та жахливих матраців. Голова РДА наголошував, що кошти виділяють не тільки на ремонт приміщень, а й на господарські потреби. Тому нова білизна є і треба нею користуватися. Зауважив, що такі перевірки будуть відбуватися кожного місяця.

Та є у цій справі декілька «але»…

Нещодавно урочисто відкривали неврологічне відділення. Як нам відомо,  кращі матраци та нову постільну білизну туди зносили з усіх відділень, зрозуміло ж, для показухи. Також знаємо, що дійсно у інфекційному відділені є 40 комплектів нової постільної білизни, але вони відкладені на випадок поширення холери, їх чіпати не можна. Лікарняні ліжка з іржавими пружинами «відсвяткували» не один ювілей, тому рвуться і матраци, і білизна. Те, що матраци мають непривабливий вигляд і швидко зношуються – наслідок  спеціальної дезінфікуючої обробки, «прожарки».  Постіль також  перуть  спеціальними знезаражуючими засобами, ось чому вона швидко втрачає привабливий вигляд. Виділяються кошти, але їх недостатньо, щоб компенсувати швидку зношеність. Установка бойлера – справа добра, але знову ж слід подумати  про дезінфекцію приміщення.  

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

2 коментарі до “Чому муляють ржаві пружини і дратують діряві простирадла

  1. Беременным удобства там вообще на нулю…
    Как я туда попала началась истерика от всего что я видела…это ужас …

  2. В інфекційному ще й двері “енергозбіерігаючого ” тамбура нещільно зачиняються. на палець щілина. І поцікавилася “висока комісія” на якому папері і якими ручками пише персонал? В плані – де персонал бере той папір і ручки. Якщо не скажуть – я скажу. Не по секрету. Вона, звичайно, поряд в “електронним пацієном” – дрібничка, але медперсонал – теж люди і їм призначення писати чимось треба.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...