«Чого петляє водітєль маршрутки?»

8de890b901918f7a783061e6edd9e220
Поділитися новиною

8de890b901918f7a783061e6edd9e220«Їхав вранці полтавською маршруткою в Гадяч. Одна із пасажирок, яка сідала в Теплому, заявила, що водій п’яний. Біля малої автостанції його зупинили поліцейські.  Перевіряють…»

Такий дзвінок надійшов до редакції у вівторок вранці, 10 квітня. Ми відразу ж пішли туди. Дійсно, автобус «Гадяч-Полтава» стояв на стоянці автостанції, що біля лікарні. Люди, які стояли поряд, сказали, що поліцейський повів водія у приймальне відділення.

У приймальному ми й застали водія у компанії поліцейського із автоматом в очікуванні лікаря. Водія звуть Віктор, працює у полтавському ПП «ЛЮГ» близько 3-х років. До цього був в АТО, доброволець. Уранці, перед тим, як вийшов на маршрут, без проблем пройшов медогляд. Навіть не сумнівався, бо останні 12 років алкоголь не вживає і не палить. 

Каже, що попалась скандальна пасажирка, всю дорогу незадоволено «бурчала» через те, що водій попросив її пройти  далі по салону. Дорога уся в ямах, тому зрозуміло, що водій «петляв», щоб не втрапити в одну із них. Це й не сподобалось пасажирці. Коли виходила із маршрутки, помітив, що записала номерні знаки, зрозумів, що будуть проблеми.

Тим часом лікар покликав у прийомне. Через кілька хвилин водій повернувся із довідкою, де написано, що він тверезий.

От така історія. А водіям надалі порада: не варто гнатися за заробітком і набирати повен салон «стоячих» пасажирів.  Тим паче, що це заборонено законодавством.

Оксана Кириченко  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...