Провальний чистий четвер – у Гадячі вийшла із ладу каналізація

Funny Shower Cool Pictures
Поділитися новиною

Funny Shower Cool PicturesУ Гадячі третю добу відсутнє водопостачання. Гадячани скаржаться, що ані оповіщення про відсутність води, ані підвезення питної води чомусь не було. Лише сьогодні вранці на сторінці міського голови у Фейсбуці опублікувати повідомлення:

“У зв’язку з надзвичайно складною аварією на центральному колекторі по вулиці Полтавська (повністю вийшла з ладу каналізаційна труба діаметром 630 мм, що прокладена на глибині більше 5 м) в місті припинено водопостачання.
Міською владою приймаються всі міри для усунення цієї надзвичайної ситуації. Цієї ночі з міста Києва вже привезена нова труба, ремонтні роботи ведуться постійно і планується їх закінчити до кінця дня.
Просимо вибачення за тимчасові незручності та з розумінням віднестися до даної проблеми.”

Достеменно не відомо доки продовжуватимуться роботи. Тому, запасайтесь водою самостійно. Бо як ми зрозуміли, підвезення питної води не буде. 

8 коментарі до “Провальний чистий четвер – у Гадячі вийшла із ладу каналізація

  1. Вибачення прийняті. Це один вимір. Ремонтні роботи ведуться. Добре. Це другий вимір. Але ж ми живемо у тривимірному світі. І , на мою думку, третій вимір – ставлення до людей як до людей. Це до того, що одна-єдина справна засувка на водопроводі могла б надати можливість забезпечити водою всю північну частину міста, від “Малого Круга” аж до околиць, без перешкод для проведення ремонтних робіт. Кілька років маємо молодого енергійного міського голову, маємо новий статус, але відношення до роботи – все те ж, совкове. Скільки засувок можна встановити на водопровід за вартість Тойоти, мінімізувавши при цьому незручності для громади при проведенні ремонтних робіт? Не вірю, що міський голова з інженерною освітою і величезним досвідом цього не розуміє. Просто відношення таке.

  2. Нашо вам вода. І труба тільки на третій день після аваріі. І бордюри кругом замінить важніше, бо сам зробив. І дороги добрі. А Тайоти не було. А тепер вже все є, тільки не для всіх.

  3. Хто може розшифрувати фразу :”відношення до роботи – все те ж, совкове.” Я так розумію, що Олександр Плаксін в ту пору не жив і реалій радянської пори не знає. Така ситуація, як зараз, у ті часи в принципі була б неможливою.

  4. Адекватна людина може зрозуміти, що технічні неполадки – це неминуче явище, і тільки людина некомпетентна, яка постійно підвищує свою значимість завдяки критиці когось ( в більшості випадків неоправданою) може про таке писати.

  5. [quote name=”Станіслав”]Адекватна людина може зрозуміти, що технічні неполадки – це неминуче явище, і тільки людина некомпетентна, яка постійно підвищує свою значимість завдяки критиці когось ( в більшості випадків неоправданою) може про таке писати.[/quote]
    Маючи інженерну освіту і певний досвід, розумію неминучість неполадок і навіть аварій. Але не бачу в місті роботи по покращенню інфраструктури, направленої на мінімізацію наслідків аварій, а також – на підвищення надійності і живучості , зокрема, і систем скомунального господарства. В моєму пості якраз це і написано. Чи Ви до кінця не читали?

  6. [quote name=”Гость”]Хто може розшифрувати фразу :”відношення до роботи – все те ж, совкове.” Я так розумію, що Олександр Плаксін в ту пору не жив і реалій радянської пори не знає. Така ситуація, як зараз, у ті часи в принципі була б неможливою.[/quote]
    Розшифровка- в моєму пості. І я достатньо жив при СССР. Хоча, може і мало, щоб боятися назвати своє ім”я. Тодішнє відношення до роботи -пам”ятаю Хоча не всіх можна міряти однією міркою. Але відімкнути від води ВСЕ місто, коли аварію можна локалізувати – совок у найгіршому розумінні.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...