У Великих Будищах розробляють генплан. Будуть громадські слухання

genplan 13.02.18
Поділитися новиною

genplan 13.02.18На сайті Гадяцької районної ради оприлюднили повідомлення “ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту та план зонування с. Великі Будища»”

З метою врахування громадських інтересів та у зв»язку з розробленням нової містобудівної документації, відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 оголошується початок процедури громадських слухань та обговорення проекту містобудівної документації «Генеральний план населеного пункту та план зонування с. Великі Будища Гадяцького району Полтавської області.

Мета розроблення:  Генеральний план населеного пункту  є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту; план зонування території (зонінг) – містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території  для містобудівних потреб у межах визначених зон.

Замовник містобудівної документації: Великобудищанська сільська рада.

Розробник містобудівної документації: ДП ДПІ «Міськбудпроект».

Підстава для розроблення: рішення одинадцятої позачергової сесії сьомого скликання  Великобудищанської сільської ради від 19.04.2017 року.

Відповідальна особа  за організацію розгляду пропозицій- спеціаліст 2 категорії- землевпорядник сільської ради.

Основні техніко-економічні показники: Площа населеного пункту с. Великі Будища в існуючих межах складає 579.1 га .Чисельність населення – 764 чол. Проектом генерального плану пропонується поступова реконструкція центру села, малих під центрів у садибній забудові, без ущільнення існуючої садибної забудови. Пропонована генеральним планом територія громадського центру, яка зосереджена впродовж вул.. Миру, складе 1,2 га. Новим генеральним планом передбачається на поза   розрахунковий строк додати 76 садибних ділянок. На місці ділянок для ведення осг пронується територія житлової садибної забудови. Проектом передбачається розмістити в цій житловій забудові магазин та спортивний майданчик. Біля русла річки «Фіалка» пропонується  збудувати туристичний комплекс. В центрі села – дитячий майданчик. Планується збільшення чисельність населення на проектний період до  1000 чол.  Пропонується закрити існуюче кладовище в межах села  та відвести нову ділянку під кладовище в межах санітарних зон.  

 З матеріалами проекту Генерального плану та плану зонування території с. Великі Будища можна ознайомитися у приміщенні Великобудищанської сільської  ради за адресою: с. Великі Будища, вул. Миру, 1.

Строк подання пропозицій та зауважень до проекту – 1 місяць з дня публікації оголошення.

Пропозиції, подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Пропозиції до проекту  подаються письмово до Великобудищанської сільської ради (за адресою: с.Великі Будища,             вул. Миру,1 . Тел. (05354) 56-1-31). 

Пропозиції мають бути обгрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Пропозиції до проектів  містобудівної  документації  мають  право подавати:

1)  повнолітні  дієздатні  фізичні  особи,  які  проживають на території,  щодо якої розроблено відповідний проект  містобудівної документації на місцевому рівні;

2)  юридичні особи,  об’єкти нерухомого майна яких розташовані на   території,   щодо   якої   розроблено   відповідний    проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3)  власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

4)  представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

5)  народні депутати України,  депутати  відповідних  місцевих рад.

 Громадські слухання відбудуться  15 травня 2018 року о 14.00 год  00 хв в приміщенні Великобудищанського сільського будинку культури за адресою: с.Великі Будища, вул. Новоселівка, 2а.

http://www.hadiach-rajon-vlada.org.ua/index.php/3347-povidomlennya-pro-pochatok-protseduri-provedennya-gromadskikh-slukhan-shchodo-vrakhuvannya-gromadskikh-interesiv-pid-chas-rozroblennya-proektu-mistobudivnoji-dokumentatsiji-generalnij-plan-naselenogo-punktu-ta-plan-zonuvannya-s-veliki-budishcha     

  

LIVE OFFLINE
track image
Loading...