Чого чекати напередодні Вербної неділі

kot ryzhiy leto
Поділитися новиною

kot ryzhiy letoОстанні сніги та невеликі морози, а слідом за ними довгоочікуване потепління – такий прогноз погоди в Україні  на поточний тиждень.  

Вже з вівторка, 27 березня, у Полтаві прогнозують опади – сніг, що перейде в дощ. Весь день буде хмарно. Температура повітря +1… +2. Про це йдеться на sinoptik.ua та gismeteo.ua

У середу та четвер, 28-29 березня, уночі можливий мороз – до мінус 3. У середу без опадів, у четвер можливий невеликий сніг.

Опади можливі й у п’ятницю, 30 березня. Проте вже буде тепліше – +3… +8.

У суботу стовпчики термометрів піднімуться до +10. У неділю +4…+10. У вихідні дощитиме.

Про похолодання на початку та потепління в кінці тижня загалом в Україні написала і синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

– Завтра (27 березня) циклон та атмосферні фронти наженуть більше хмар і пройдуть періодичні дощ. Помірні опади очікуються вночі на Півдні та в центральних областях, а вдень – на Сході та у Центрі. На Заході та Півночі – або невеликий дощ, або просто волога хмарність. Температура повітря вночі – близько нуля, десь -3+3, завтра вдень +4+9 градусів, на Півдні +7+14 градусів. У середу, 28 березня очікується короткочасне похолодання і мокрий сніг. Але вже надалі – ніяких мінусів навіть вночі.

36847

LIVE OFFLINE
track image
Loading...