Відпочиваємо душею

ca5fa754c8120de072a48170aaa7421788234810
Поділитися новиною

ca5fa754c8120de072a48170aaa7421788234810Тиждень, був для містян та й не тільки, багатий на культурні заходи, які принесли масу різних емоцій. Заряд позитивом почався із концерту вокального гурту «Тоніка» РБК.  Потужно, ніби на одному диханні артисти подарували виступ своїм прихильникам.

У понеділок, до нас із творчим візитом завітав Коломийський драматичний театр імені І. Озаркевича. Для дітей показали виставу «Троє поросят». А от увечері актори змусили плакати чи не всю залу. Переглядаючи драму «Мати-наймичка» за мотивами поеми Тараса Шевченка глядачі не стримували своїх емоцій. Адже жіноча доля, сімейні стосунки, «соціальна нерівність» і морально-етичні закони суспільства – це ті проблемні питання, що будуть актуальними завжди. У постановці виразно звучить одна з найголовніших тем  –  материнська та синівська любов, любов, що рятує життя, любов, що завдає болю і дарує радість. Особливим моментом, сповненим емоційної напруги, стала фінальна сцена, коли мати-наймичка помирає. У більшості глядачів на очах забриніли сльози.  По закінченню вистави зал аплодував стоячи… А потім, ще довго, у фойє,  обговорювали  гру акторів, декорації, костюми, ділилися враженнями.  До речі роль Марка  у виставі грав гадячанин  Богдан Глік. Вистава однозначно вдалася, вона зачепила за живе.
А оговтатись від драми,  можна було  у вівторок, бо  виступав Полтавський гурт «Діти Фрістайлу». Який своєю харизмою завоював душі  різної вікової категорії, у ККЗ був  аншлаг.

Гурт Тоніка«БМ»Діти ФрістайлуАктори Коломийського театру на сцені ККЗ Дружба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...