Доброволець – взірець патріотизму

доброволець
Поділитися новиною

доброволецьДо Дня українського добровольця у ККЗ «Дружба» 16 березня зібрали старшокласників міських та районних шкіл, щоб показати фільм «Кіборги». На початку перед присутніми виступив наш земляк, доброволець Владислав Солончук. У своїй промові він сказав, що добровольці – це патріоти, які продемонстрували велику і незламну силу духу, ставши прикладом для кожного українця.

За високу громадянську свідомість, мужність і героїзм, проявлені під час захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня українського добровольця учаснику АТО Володимиру Романчуку вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня. Далі присутні хвилиною мовчання вшанували всіх, хто загинув у боротьбі з ворогом.

Любов Шкрьоба

«Кіборги. Герої не вмирають» – це український повнометражний художній фільм режисера Ахтема Сеїтаблаєва за сценарієм Наталії Ворожбит про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Кінострічка є одним із переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно та отримала державну фінансову підтримку на 50% собівартості – майже 24 мільйони гривень. Загальна вартість кінофільму оцінюється в майже 48 мільйонів гривень. Прем’єра кінокартини в Україні відбулась 6 грудня 2017 року – в День Збройних сил України.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...