Полтавці поскаржилися Президенту на бездіяльність міської влади

поскаржились на мера
Поділитися новиною

поскаржились на мераНа сайті Президента з’явилася петиція від полтавців: вимагають звернути увагу на бездіяльність міської влади у дні негоди. Зокрема, йдеться про ситуацію в Полтаві з 27 лютого по 7 березня, коли місто замело снігом і утворився транспортний колапс. Люди звинувачують у бездіяльності управителів міста.

«Вимагаємо відповідного реагування з боку Адміністрації Президента України та впливу на Полтавську міську владу, яка абсолютно не виконує свої функції з забезпечення комунального господарства міста», –  йдеться в тексті петиції.

Також авторка звернення звернула увагу на роботу громадського транспорту в ці дні: «Транспорт міський, тобто перевізники, які виграли тендери від міськвиконкому та мають забезпечувати транспортне сполучення, не вийшли на рейс, мотивуючи це «лисими колесами», які просто не можуть їхати по льоду. Тоді виникає питання: яким чином проводили тендер, та як ці перевізники забезпечували послуги всі три місяці зими?»

Петицію зареєстрували 10 березня, і наразі вона зібрала 104 голоси. Аби звернення розглянули, має бути 25 тисяч підписів.

Poltavske.TV

LIVE OFFLINE
track image
Loading...