історія одного пограбування, або перевірено на собі продовження

Крадії копия
Поділитися новиною

Крадії копияПродовження, початок №8 від 1.03.18.

У минулому номері тижневика була публікація про крадіїв, яких розшукує не тільки поліція, а й я… У кінці історії я зверталася до небайдужих громадян надати будь-яку інформацію стосовнозловмисників. Але протягом тижня ніякої інформації не надходило.Як і обіцяла, пишу про подальший розвиток подій.

…Дочекалась експерта на третій день, нарештізняввідбитки пальців.На моє здивування,їх було достатньо. Експерт робив свою роботу і коротко коментував можливі події, натякав на нібито нетрадиційну орієнтацію грабіжників, адже після того, що вони залишили у квартирі, було зрозуміло, чим ще вони займалися, крім того, що потроху розбирали та готували технікуі речі«на винос». Після всього почутого якось стало не по собі…Аж страх охопив.Слава Богу, що я не зробила їм неочікуваного візиту, адже тепер пригадую, при «заселені» той, старший,запитав, де знаходиться сковорідка. Ще експерт взяв деякі речі на експертизу та повідомив, що потрібен певний час для ідентифікації відбитків.Якщоособи раніше судимі, то швидше знайдуться по базі, а якщо ж ні, то…

Далі мені вдалося роздобути  записи із камер відеоспостереження, що знаходяться поблизу автостанції.На запису видно, що гастролери прибули на автостанцію на автобусі «Полтава-Ромни», потім пересіли в авто місцевого таксиста йпоїхали за адресою до під’їзду, та ще багато інших деталей. Коли зібрану інформацію я повідомила слідчому, що займається моєю справою, він був здивований моїми діями, а я була здивована його бездіяльністю.Всю цю роботу повинен був зробити він,і крадіжку можна було розкрити, як кажуть, «по гарячих слідах». На емоціях я зателефонувала до начальника ВП.Може,і не треба було, та мені стало цікаво, що ж за слідчий такий, що три дні не може проглянути записи із камер відеоспостереження. Навіщо вони взагалі існують? Начальник поліції  запевнив мене, що моєю справою займається найкращий слідчий, і зауважив, що мені не потрібно хвилюватися. Після розмови подумала, може,дійсно я поспішаю із висновками. Змусила себе нарешті зайти у квартиру та зробити дезінфекцію і прибирання, замінилазамки, залишилось хіба тільки священика запросити.

Із початку тижня зайнялася своєю роботою, але все одно в голові крутилися думки, особливо про роботу,проведену слідчим. У кінці робочого тижня вінмені все таки зателефонував, але нічим не втішив. Розповів проякісь плани, що роботу роблять, але ділитися не може,бо таємниця слідства. А ввечері, прочитавши публікаціюв газеті, зателефонував, висловив невдоволення.

Протягом вихідних телефонували знайомі, звучало одне питання: «А що ж наша поліція, працює?»  Дуже сподіваюся, що так.

Любов Шкрьоба

3 коментарі до “історія одного пограбування, або перевірено на собі продовження

  1. якщо це кращий,то який поганий? Мною теж багато людей не задоволені-лікарня,тому що після зауваження нахамили,а після дзвінка з мінздраву з’явились запитання чому не звернувся до головного лікаря…Давно прийшов час вимагати щоб виконували бов’язки ,за які гроші(не маленьки) отримують без нагадувань і записів до книги скарг. Звільняти нерадівих одразу і через місяць буде порядок.

  2. Никто ничего не делал и делать не будет. 100%! Видимость деятельности, раздувание щёк и ноздрей – основная работа наших следователей. А поднять попу со стула или вспомнить азы, которые им дали в учебном заведении, в вопросах ведения следствия – это проблема! Или мозгочков не хватает или совести. Даже если сам потерпевший все выложит на тарелочку, наши специалисты сумеют все завалить и отложить в пыльный шкаф. Только случайно могут воры проколоться в очередной раз, и тогда уж наши правоохранители наденут на себя лавровый венок и будут воспевать себе оды. Противно и обидно, что все мы плательщики налогов, содержим этих “правоохранителей”, а они даже не понимают, что не мы для них, а они для нас!

  3. У меня вообще нужные мне бумаги уже пол года мурыжут, которые должны за месяц по закону предоставить. У полиции только гнилые отмазки. Название сменили, зарплату подняли, а работать никто не хочет. Только на взятки намекаю.
    А одкуда у простых граждан деньги.??? Вот и сидишь, ждёшь с моря погоды.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...