Вітай як мер Полтави

8 bereznja mr
Поділитися новиною

8 bereznja mrУ залі палацу дозвілля «Листопад» зібрали представниць майже кожної з професій. Свято не обійшлося без подарунків: почесні грамоти, подяки, нагрудні знаки, грошові нагороди та навіть 3 сертифікати на житло, а ще – традиційний розіграш подорожей до міста Лева.

Вже традиційно зі святом весни полтавок вітає міська влада. Не став виключенням і цей рік: жінок міста запросили до палацу дозвілля «Листопад». Тут на них чекав святковий концерт, подарунки та вітання.

До зали запросили представниць різноманітних професій: тут депутати, бізнес-леді, волонтери, військові, працівниці закладів освіти, медицини, культури, закладів торгівлі та сфери обслуговування. 

Під час урочистостей жінки не лише переглянули концерт, а й отримали подарунки. Кращі у своїй професії – ще й почесні відзнаки: грамоти, подяки, грошові нагороди. Привітав жінок і очільник міста Олександр Мамай.

Олександр Мамай, Полтавський міський голова

– Сьогодні я хочу відзвітувати на цьому заході перед жінками і, мабуть, відзвітувати більше про те, що зроблено за минулий рік саме по відношенню до жінки, саме по відношенню до дитини. Тому що сьогодні жінка є тим затишком, в першу чергу, для дитини, і всі жінки, в першу чергу, живуть своїми дітьми.

Окремо міський голова привітав зі святом і свою маму. Проте, основну увагу звернув на родини загиблих учасників АТО та воїнів-афганців. За ініціативи міського голови зі сцени було вручено 39 сертифікатів на отримання матеріальної допомоги в розмірі 300 тисяч, 250 тисяч, 150-и та 100-а тисяч гривень кожній з сімей загиблих ветеранів війни. Загальна сума підтримки склала 9 мільйонів 500 тисяч гривень. Одна з таких родин – сім’я Кабушків. Вони говорять: цього дня прийшли, перш за все, за позитивними емоціями.

На цьому подарунки не закінчились: сертифікати на отримання житла дісталися Ользі Сапаровій – учасниці бойових дій, Антоніні Шатровій – дружині загиблого військовослужбовця та багатодітній матері Наталії Реві. Мали змогу гості заходу й виграти вже традиційні 24 путівки до міста Лева на двох від Олександра Мамая. Святковий же настрій жінкам дарував гурт «Діти Фристайлу».

Марія ЛІСНІЧЕНКО, телеканал «Місто»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...