Гадяцькі дороги – суцільний лід

дтп
Поділитися новиною

дтпНе зрозміло чому, але уже кілька днів  міське комунальне підприємство не збирається посипати вулиці міста піском чи сумішшю. Про те, щоб без пригод проїхатись вулицею або піднятися на гору, яких у Гадячі кілька, взагалі не варто і говорити. 

У минулому році МКП “Комунсервіс” повідомляло про те, що “у місті 198 вулиць та провулків, їх неможливо усі розчистити.” А цього року отримати коментар важко – жоден телефон не відповідає. Стурбовані станом доріг гадячани намагаються “достукатись” до відповідальних осіб, але дарма. Суцільне льодове полотно на дорогах стає причиною ДТП. Сьогодні , поблизу “дитячої поліклініки” ми стали свідками ДТП, яка сталася ймовірно через непосипану дорогу.  І такий випадок не одноразовий. 

У лікарні чимало пацієнтів із травмами кінцівок, отриманих через ожеледицю. 

Натомість, на годиннику –  12-та дня. А посипати вулиці чи тротуари ніхто не поспішає… 

 

2 коментарі до “Гадяцькі дороги – суцільний лід

  1. Так, тема дуже актуальна!!! Чим більше створюють комунальних підприємств, виділяють державні кошти на їх функціонування …тим менше порядку на вулицях! Скільки за цю зиму було ДНІВ, коли необхідно було прочистити від снігу вулиці, посипати тротуар піском? 20-30 ДНІВ!! – і нічого майже не робилося, а зарплата нараховується ЦІЛИЙ РІК. Особливо “радували” льодяні катки по центральних вулицях. Напевно, таки міська влада не на місці, раз не може проконтролювати і заставити працювати комунальників!!!

  2. [quote name=”ЧитачКа”]Так, тема дуже актуальна!!! Чим більше створюють комунальних підприємств, виділяють державні кошти на їх функціонування …тим менше порядку на вулицях! Скільки за цю зиму було ДНІВ, коли необхідно було прочистити від снігу вулиці, посипати тротуар піском? 20-30 ДНІВ!! – і нічого майже не робилося, а зарплата нараховується ЦІЛИЙ РІК. Особливо “радували” льодяні катки по центральних вулицях. Напевно, таки міська влада не на місці, раз не може проконтролювати і заставити працювати комунальників!!![/quote]
    А що казати про околиці? Взагалі жах, ніби там і люди не живуть. Цікаво, чи міський очільник розїжджаючи на своєму комфортабельному авто хоч раз подумав – а як воно пішки по суцільній ковзанці йти? Напевно ні, чи ж їм до проблем простих смертних.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...