Гадяч – останній у рейтингу

vizniy znak
Поділитися новиною

vizniy znakАдміністрація області підбила підсумки соціально-економічного розвитку області та визначила лідерів серед міст обласного значення

Під час засідання колегії ОДА, адміністрація області дала оцінку результатів діяльності райдержадміністрацій та виконкомів міських рад обласного значення. Нагадаємо, що Полтавська область увійшла до трійки лідерів-регіонів, що формують бюджет України.

Для визначення якості розвитку територій області за минулий рік увагу приділили 7-ми аспектам: — економічна ефективність;

— інноваційно-інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна діяльність;

— фінансова самодостатність;

— населення та ринок праці;

— житлово-комунальне господарство;

— доступність та якість послуг у сфері освіти, охорони здоров’я;

— захист прав дитини.

Так, згідно оцінок результатів, які подані у документі, лідируючі позиції серед міст обласного значення займають Горішні Плавні, Лубни та Миргород. Останнє 6-те місце посідає Гадяч. Наприклад, якщо аналізувати «економічну ефективність», то першість займає, як і в позаминулому році Горішні Плавні. Також дане місто є першим і серед «інноваційно-інвестиційний розвиток», яке не втратило своєї позиції ще з позаминулого року.

Лідируючі позиції міста Лубни та Миргород займають у категорії «захист прав дитини», «доступність та якість послуг у сфері освіти, охорони здоров’я», у порівнянні із 2016 роком у даній категорії міста пасли задніх. Миргород також став кращим серед міст у категорії «доступність та якість послуг у сфері освіти, охорони здоров’я».

Додамо, що трійку кращих районів області, за оцінками результатів діяльності минулого року, становлять Диканський, Гребінківський та Пирятинский.

1 коментар до “Гадяч – останній у рейтингу

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...