На Гадяччині затримали викрадачів газоконденсату

5 0
Поділитися новиною

5 0Групу з семи чоловіків, яких обґрунтовано підозрюють у крадіжках газоконденсату та пошкодженні об’єктів магістральних, промислових конденсатопроводів затримали на місці події. Затримання проводили слідчі та оперативники поліції, разом зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки, прокуратури, УСБУ Полтавщини, а також працівниками охоронної структури «Альфа-щит».

Фігурантів затримали 11 лютого 2018 року. Затримані зробили врізку у магістральний газоконденсатопровід ДП «Полтавагазвидобування» між селами Ручки та Петрівка-Роменська Гадяцького району. Під час затримання у підозрюваних вилучили три транспортні засоби, знаряддя вчинення злочину та близько 60 тис. грн готівки.

346 072

 

 

 

 

 

Правоохоронці встановили, що до складу групи входили мешканці Полтавщини, Сумщини та Києва. Вікова категорія затриманих — від 23 до 52 років.

Зараз слідчі поліції Полтавщини проводять досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.292 ККУ (Пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів), ст.15, ч.2 ст. 185 ККУ (Крадіжка). Сімом чоловікам може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі.

У рамках досудового розслідування фігурантів також перевіряють на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів на території області.

Відділ комунікації ГУ НП в Полтавській області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...