Зима повернеться у понеділок

4515146 large
Поділитися новиною
4515146 large
На вихідних у багатьох регіонах України погіршиться погода – дутимуть сильні вітри, литиме дощ, ляпатиме сильний мокрий сніг, який в окремих областях переросте у хуртовини. А з понеділка різко похолодає – місцями до 15 градусів морозу вночі.
Про це попереджає Український гідрометцентр.

 
СУБОТА, 3 ЛЮТОГО
 
Хмарна погода. У західній частині дощ та мокрий сніг. На Закарпатті та Прикарпатті сильні опади. В Карпатах дуже сильний мокрий сніг, хуртовини та пориви вітру 17-22 м/с. Удень у північних областях невеликі опади переважно у вигляді дощу. На решті території без опадів.
 
У горах Iвано-Франкiвщини та на високогір’ї Закарпаття зберігається, а в горах Львівщини очікується значна сніголавинна небезпека (третій рівень).
 
У південних та східних областях уночі місцями туман.
 
Вітер південно-західний, 7-12 м/с, удень на Приазов’ї подекуди пориви 15-20 м/с.
 
Температура вночі від 3 градусів тепла до 2 градусів морозу, вдень 1-6 градусів тепла. У південній частині вночі 0-5 градусів тепла, вдень 8-13 градусів.
 
Київ. Хмарна погода. Без опадів, лише ввечері невеликий дощ. Вітер південно-західний, 7-10 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 3-5 градусів тепла.
 
НЕДІЛЯ, 4 ЛЮТОГО
 
Хмарно. У західних та Житомирській областях мокрий сніг, хуртовини. Вночі у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях та в Карпатах сильні опади. На дорогах місцями ожеледиця. Температура протягом доби від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу.
 
У горах Iвано-Франкiвщини та на високогір’ї Закарпаття зберігається, а в горах Львівщини очікується значна сніголавинна небезпека (третій рівень).
 
У Вінницькій, Київській, Чернігівській, Сумській областях уночі дощ, місцями сильний, удень дощ з переходом у мокрий сніг, місцями хуртовини. Температура протягом доби 1-6 градусів тепла.
 
На решті території дощі. Температура протягом доби 5-10 градусів тепла.
 
Вітер південний з переходом у західній частині на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.
 
Київ. Хмарно. Вночі дощ, удень з переходом у мокрий сніг. Температура протягом доби 2-4 градуси тепла. Вітер південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.
 
ПОНЕДІЛОК, 5 ЛЮТОГО
 
Хмарно з проясненнями. Вночі на Лівобережжі місцями невеликий, у східних областях помірний сніг. На решті території, вдень в Україні без опадів.
 
Різке зниження температури у західних та північних областях уночі до 7-12 градусів морозу, вдень до 4-9 градусів морозу, у центральних областях вночі та вдень до 4-9 градусів морозу. На Закарпатті, півдні та сході країни вночі та вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.
 
На дорогах країни ожеледиця.
 
Вітер північно-західний, 7-12 м/с, уночі у східній частині місцями пориви 15-20 м/с.
 
Київ. Мінлива хмарність. Уночі місцями невеликий сніг, удень без опадів. Різке зниження температури вночі до 8-10 градусів морозу, вдень до 6-8 градусів морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.
 
ВІВТОРОК, 6 ЛЮТОГО
 
Невеликий сніг, лише на півдні та сході без опадів.
 
Температура вночі 6-12 градусів морозу, на півдні країни 3-9 градусів морозу. Вдень на заході та півночі 1-7 градусів морозу, на решті території від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла.
 
Київ. Невеликий сніг. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.
 
СЕРЕДА, 7 ЛЮТОГО
 
Невеликий сніг, лише на півночі та заході країни без опадів.
 
Температура вночі 6-12 градусів морозу, у західних та північних областях до 16 градусів морозу, на півдні країни 3-9 градусів морозу. Вдень на заході та півночі 1-7 градусів морозу, на решті території від 4 градусів морозу до 2 градусів тепла.
 
Київ. Без опадів. Температура вночі 10-12 градусів морозу, вдень 3-5 градусів морозу.
 
ЧЕТВЕР, 8 ЛЮТОГО
 
Часом сніг. Температура вночі 4-10 градусів морозу, місцями до 12 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.
 
На півдні, сході країни мокрий сніг та дощ, температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень близько нуля.
 
П’ЯТНИЦЯ, 9 ЛЮТОГО
 
Часом сніг, температура вночі 4-10 градусів морозу, місцями до 12 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.
 
На півдні, сході країни мокрий сніг та дощ. Температура вночі та вдень від 4 градусів тепла до 1 градуса морозу.
 
СУБОТА, 10 ЛЮТОГО
 
Послаблення та припинення опадів.
 
НЕДІЛЯ, 11 ЛЮТОГО
 
Без опадів. Температура вночі 7-15 градусів морозу, вдень 2-8 градусів морозу. У південних областях та на Закарпатті вночі 3-9 градусів морозу, вдень від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла.
 
ПОНЕДІЛОК, 12 ЛЮТОГО
 
Без опадів. Температура вночі 7-15 градусів морозу, вдень 2-8 градусів морозу. У південних областях та на Закарпатті вночі 3-9 градусів морозу, вдень від 1 градуса морозу до 4 градусів тепла.
LIVE OFFLINE
track image
Loading...